Εκτός από ηθοποιός, ακτιβίστρια και ποπ σταρ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, η Cher έχει αναδειχθεί επίσης σε είδωλο για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα social media. Την τελευταία δεκαετία, τα -τρόπον τινά παράδοξα- tweets της λειτουργούσαν ενίοτε σαν όαση στο συχνά λογοκριμένο Twitter.

Από την ανάρτηση που είχε αποκαλέσει τον Μπόρις Τζόνσον «γαμ***νο ηλίθιο», μέχρι την ρητορική ερώτηση «Τι συμβαίνει με την καριέρα μου;», η χρήση του Twitter για την Cher αποτελεί αναμφίβολα μια σταθερή πηγή χαράς.

Πιστή στις επικές αναρτήσεις της, η διάσημη τραγουδίστρια ασχολήθηκε τώρα με το γεγονός ότι είχε γενέθλια στις 20 Μαΐου, δηλώνοντας ότι εξακολουθεί να μην αισθάνεται καθόλου μεγάλη.

«Εντάξει, θα μου πει κάποιος, σας παρακαλώ, πότε θα νιώσω μεγάλη; Αυτό είναι γελοίο», έγραψε στο μήνυμα, προσθέτοντας το emoji ενός μωρού με πιπίλα.

«Ακούω συνέχεια αυτούς τους αριθμούς, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να τους καταλάβω. Τι τρέχει με τα hashtag; Είμαι δυσλεκτική και μου είναι δύσκολα. Σας ευχαριστώ που μείνατε, ξέρω ότι ήταν δύσκολο», πρόσθεσε.

«Πρέπει να πάω να γυμναστώ. Το Twitter είναι πιο δύσκολο για μένα από το TweetBot», καταλήγει το μήνυμα.

Και μπορεί η Cher να απέδειξε ξανά γιατί είναι διαχρονικό είδωλο, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να κάνει πλάκα με την ηλικία της.

Το 2015, όταν ένας φαν έστειλε στη Cher στο Twitter μια φωτογραφία της από τη δεκαετία του ’70 και τη ρώτησε πότε τραβήχτηκε, η σταρ απάντησε: «Οι δεινόσαυροι κυκλοφορούσαν ακόμα στη Γη».

Απαντώντας σε ένα άλλο tweet, όπου κάποιος σχολίασε ότι η Μαντόνα είχε πέσει στα Brit Awards του 2015 επειδή ήταν μεγάλη, η Cher έγραψε: «Αστείο αλλά κακό. Το χειρότερο κομμάτι… Είμαι τουλάχιστον 100 χρόνια μεγαλύτερη από τη Madge».

Η Μαντόνα έχει γίνει συχνά πηγή έμπνευσης για το τρολάρισμα της Cher στα social media. Στην ερώτηση πώς γιόρτασε τα γενέθλια της Μαντόνα το 2012, η Cher απάντησε με ένα από τα ενδεχομένως καλύτερα tweets της όλων των εποχών: «Έκανα υδροθεραπεία παχέος εντέρου».

Τον Μάρτιο, κυκλοφόρησε ότι δούλευε πάνω σε δύο νέα άλμπουμ με τον σύντροφό της, τον 37χρονο ράπερ Alexander Edwards. Η Cher επιβεβαίωσε ότι ήταν σε σχέση με τον μουσικό τον Νοέμβριο, αν και τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούν φήμες ότι το ζευγάρι έχει πλέον χωρίσει.
Και τον Δεκέμβριο, έγραψε στα social media ότι η μητέρα της, Georgia Holt πέθανε σε ηλικία 96 ετών.