Η Μέγκαν Φοξ κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated, με άρωμα Ελλάδας. Η Αμερικανίδα φόρεσε δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος. 

Στη συνέντευξή της η Μέγκαν Φοξ, δήλωσε – μεταξύ άλλων- πως ελπίζει ότι ο κόσμος θα την εκτιμήσει όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά για την προσωπικότητά της.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το SI, η Φοξ είπε ότι καταλαβαίνει πως «το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς σε κάποιον είναι η εξωτερική του εμφάνιση» εκείνη όμως θα ήθελε όπως είπε «όλοι να παρατηρούν την αύρα μου». «Έχω μια αύρα και είναι ξεχωριστή», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Αυτό που θέλω περισσότερο να ξέρει ο κόσμος γαι μένα είναι ότι είμαι μια γνήσια ψυχή που θέλει να ανήκει πραγματικά κάπου και να μην χρειάζεται να ζω πάντα ως παρεξηγημένη. Αν δεν σε σέβονται, αυτό σε καταρρακώνει. Και αν γίνεται διαρκώς, αυτό φθείρει την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό σου. Θέλω όλοι οι άνθρωποι και όχι μόνο οι γυναίκες να σέβονται το σώμα τους και τον εαυτό τους».