Το ολόσωμο με το οποίο έτρεχε πάνω κάτω στην παραλία στο Baywatch ήταν ένας από τους λόγους που την μετέτρεψαν σε sex symbol. Σήμερα, στα 55 της, έχοντας περάσει από πάρα πολλά και βρίσκοντας την αναγνώριση για το πώς την αντιμετώπισαν στο Χόλιγουντ μέσα από το ντοκιμαντέρ της στο Netflix, η Πάμελα Άντερσον δεν έχει χάσει καθόλου την αίγλη του τότε.

Αυτό δεν είναι μια εκτίμηση ή άποψη, αλλά συμπέρασμα που απορρέει από την εικόνα που ανάρτησε στο Instagram, όπου φοράει και πάλι εκείνο το κόκκινο ολόσωμο που άφηνε ακάλυπτο το πληθωρικό της μπούστο στα πλάγια.

Στο πλαίσιο μιας εμπορικής συνεργασίας, η Πάμελα Άντερσον φόρεσε το κόκκινο μαγιό και έδειξε ότι οι καμπύλες της είναι διαχρονικές.

«Μετά από τόσα, είναι καιρός…

Είμαι ενθουσιασμένη που το μοιράζομαι μαζί σας αυτό. Είμαι κακή στο να κρατάω μυστικό. Ο χρόνος πέρασε τόσο αργά. Αλλά σήμερα, μετά από καιρό, μπορώ να σας πω ότι όλες οι υπέροχες ιδέες μου και τα κόλπα του εμπορίου, ενώθηκαν στην συνεργασία μου για κολεξιόν μαγιό με τα Frankies Bikinis. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και ποιος καλύτερος να το κάνει αυτό μαζί μου από το πιο γλυκό κορίτσι του Paradise Cove. Μεγάλωσε στα μάτια μου, με τα αγόρια μου, η ιστορία μας είναι αυθεντική και μοναδική.

Ωμή, διασκεδαστική και διαχρονική. Διαθέσιμη στις 4 Μαΐου».

May the 4th be with you, που λένε και οι φανατικοί του Star Wars.