Το μοντέλο βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή όπου έλαβε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που την βαραίνουν αναφορικά με τα 35 φιξάκια κοκαΐνης που εντοπίστηκαν στο κάτω μέρος του καθίσματος του αυτοκινήτου της σε έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε ήταν τυχαίος και ενώ η οδηγός του πολυτελούς Range Rover σταμάτησε αμέσως κατά την διάρκεια της εξακρίβωσης στοιχείων έδειχνε ιδιαίτερα ταραγμένη ενώ τηλεφωνούσε σε άγνωστα μέχρι στιγμής πρόσωπα. Η αναστάτωση της αυτή οδήγησε τους αστυνομικούς στο να πραγματοποιήσουν ενδελεχή έλεγχο στο όχημα με αποτέλεσμα να εντοπίσουν ποσότητα κοκαΐνης και να προχωρήσουν στην σύλληψη της κατηγορούμενης.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε απασχολήσει αρκετές φορές την δημοσιότητα τόσο μέσα από την δουλειά της όσο και λόγω της προσωπικής της ζωής. Το 2011 συμμετείχε στον διαγωνισμό  Playmate ενώ στην συνέχεια έλαβε μέρος στο GNTM και MyStyleRocks. Επίσης, ιδιαίτερα γνωστός είχε γίνει και ο γάμος της που πραγματοποιήθηκε στις Μαλδίβες με σεΐχη με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα παιδί.

Οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν δήλωσαν «Το Σάββατο και ώρα 21:45 και ενώ βρισκόμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας από κοινού με έτερους συναδέλφους μου στη Γλυφάδα, εντοπίσαμε το τζιπ μάρκας Range Rover στη συμβολή της Γρηγορίου Λαμπράκη και Ομήρου και αποφασίσαμε να το ελέγξουμε.»

«Στο νομότυπο σήμα που κάναμε στην οδηγό προκειμένου να σταματήσει, αυτή φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχη και πανικοβλήθηκε και επειδή η συμπεριφορά της από την εμπειρία μας κρίθηκε ως ιδιαίτερα ύποπτη, αποφασίσαμε πέραν του ελέγχου των στοιχείων της ταυτότητας να διενεργήσουμε και έρευνα στο ανωτέρω όχημα. Θέλω να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου της ταυτότητας η ανωτέρω τηλεφωνούσε σε άγνωστο άτομο και ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη και σε σύγχυση, ενώ σε ερώτηση μας αναφορικά με το αν είχε κάτι παράνομο πάνω της ή στο όχημα, αυτή απάντησε αρνητικά.

Εν συνεχεία ερευνήσαμε το όχημα όπου και εντοπίσαμε επιμελώς κρυμμένη κάτω από τη θέση του οδηγού μια πλαστική σακούλα περιέχουσα 35 ομοειδείς νάιλον συσκευασίες συνολικού μεικτού βάρους 33. 1 γραμμάρια πιθανότατα κοκαΐνης. Με το που η οδηγός αντελήφθη ότι εντοπίσαμε τα ναρκωτικά, αυτή έχασε την ψυχραιμία της και μας είπε «Τι είναι αυτά; Ναρκωτικά; Εσείς μου βάλατε» και ταυτόχρονα ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, είπε στο άγνωστο άτομο «Πάρε δικηγόρο».

Εμείς απευθείας της ζητήσαμε να κλείσει το τηλέφωνο και την προσαγάγαμε. Θέλω να αναφέρω ότι το όχημα είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και η εμφάνιση της οδηγού ιδιαίτερα προσεγμένη και εκ πρώτης όψεως δεν κινεί καμία υποψία καθώς φαίνεται για άτομο ιδιαίτερα υψηλού εισοδήματος. Ακόμα θέλω να αναφέρω ότι σε ερώτηση μας αναφορικά με την εργασία της αυτή αποκρίθηκε ότι εργάζεται ως μοντέλο και οι απολαβές της ανέρχονται στα 600 ευρώ ενώ μας ζήτησε συγγνώμη που μας κατηγόρησε»

«Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στο τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.[…..]. Ύστερα από την προσαγωγή της στην υπηρεσία μας συστήθηκε ειδική προανακριτική ομάδα με σκοπό να διακριβώσει της εγκληματικής της δράσης καθώς θεωρήθηκε σφόδρα πιθανό αυτή να εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις προμήθειας διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

https://www.intronews.gr/3762-2-montelo-pou-synelifthi-gia-diakinisi-kokainis

Ειδικότερα η κατηγορούμενη

1) κατείχε σημαντικό αριθμό πανομοιότυπων συσκευασιών ναρκωτικής ουσίας που με βεβαιότητα προόριζε για πώληση ή περαιτέρω διακίνηση σε έτερα άτομα. 2) Κινούνταν με υπερπολυτελές όχημα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, ιδιοκτησίας της, η κατοχή του οποίου δεν φέρεται να δικαιολογείται με τα εισοδήματα της σύμφωνα με τα όσα προφορικά ανέφερε στους αστυνομικούς. Το προαναφερόμενο όχημα καθώς και η εξωτερική εμφάνιση της κατηγορουμένης δεν θα μπορούσε να κινήσει υποψίες στους αστυνομικούς ότι αυτή εμπλέκεται σε τυχόν αξιόποινες πράξεις.

3) η εν γένει συμπεριφορά της κατά τον έλεγχο καθώς και το γεγονός ότι άμεσα κάλεσε οικείο της πρόσωπο προκειμένου να ενημερώσει ότι ελέγχεται από αστυνομικούς καταδεικνύει με βεβαιότητα ότι γνώριζε την ύπαρξη των ναρκωτικών και προσπάθησε να δυσχεράνει το αστυνομικό έργο. Εκ των ανωτέρω τεκμαίρεται με απόλυτη βεβαιότητα ότι η κατηγορουμένη ενεργεί με σκοπό πορισμού εισοδήματος κατ΄επάγγελμα σε πώληση και διάθεση ναρκωτικών ουσιών».

Οι δικηγόροι της πρόκειται να βασίσουν την υπερασπιστική της γραμμή στο λευκό ποινικό της μητρώο, στο ότι έδειξε πρόθεση να συνεργαστεί με τις αρχές χωρίς να προβάλει αντίσταση καθώς και στο γεγονός ότι ουδέποτε έχει κάνει χρήση ναρκωτικών. Ακόμα, φαίνεται να αποδίδουν την ύπαρξη κοκαΐνης σε ενέργεια που οφείλεται σε ενέργειες τρίτων προσώπων με σκοπό να την βλάψουν. Την άποψη αυτή υποστηρίζει και η μητέρα της σε πρόσφατη δήλωση της.

Μετά την απολογία της που αναμένεται την Πέμπτη περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση.