Παραδόθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 5/04 ο 24χρονος γνωστός Έλληνας ράπερ κι ο ένας εκ των συνεργατών του, που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό σε βάρος 19χρονης. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό σε βάρος του 24χρονου γνωστού τράπερ και δύο ακόμη συνεργατών του, ενός 23χρονου Έλληνα και ενός 30χρονου ομογενούς από την Αλβανία.

Ο τελευταίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής.

Ήταν θέμα χρόνου να παραδοθεί

Λίγο πριν την απόφαση του 24χρονου να παραδοθεί στις Αρχές, ο δικηγόρος του Νίκος Αλετράς, μίλησε σε εκπομπή στον Alpha λέγοντας: «Είναι πολύ ανήσυχος. Σύντομα θα εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα» προσθέτοντας ότι θα βρεθεί το βράδυ στην Κρήτη «για να ακολουθήσουμε τη διαδικασία της ανάκρισης». Διευκρίνισε, δε, ότι η παράδοση του ράπερ θα προηγηθεί χρονικά.

Ο πελάτης του, όπως είπε, «αρνείται κάθε εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση και από αυτά που έχω καταφέρει να διαβάσω από τη δικογραφία δεν προκύπτει εμπλοκή και σχέση με αυτή την περίπτωση».

«Δεν γνωρίζει την καταγγέλουσα, ούτε και την προσκαλεί πουθενά. Μετά στο ξενοδοχείο προκύπτει ότι τη συνάντησε αλλά με βάση τα στοιχεία και την ίδια καταγγέλλουσα δεν λέει περι σεξουαλικής πράξης από τον πελάτη μου» πρόσθεσε ο δικηγόρος του ράπερ.