Επίθεση με την κατηγορία της πολιτικής υποκρισίας κάνει ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Φθιώτιδα και δικηγόρος, Νίκος Πάπουτσας στον υποψήφιο βουλευτή της Κουμουνδούρου στην περιοχή Γιάννη Σαρακιώτη.

Με ανάρτησή του στο facebook o πρώτος, εγκαλεί συγκεκριμένα τον Γιάννη Σαρακιώτη ότι ενώ ο ίδιος «λυσσομανά κατά των funds, ο αδελφός του ως συμβολαιογράφος πραγματοποιεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς». Μάλιστα ο κ. Πάπουτσας υποστηρίζει ότι ο βουλευτής Σαρακιώτης διατηρεί την ίδια επαγγελματική έδρα με τον αδερφό του στην Αταλάντη Φθιώτιδας. Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι άραγε τεράστια πολιτική υποκρισία να είσαι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να λυσσομανάς κατά των FUNDS που παίρνουν άδικα τα σπίτια του κόσμου με τους πλειστηριασμούς και ο αδελφός σου ο οποίος είναι συμβολαιογράφος και με τον οποίο διατηρείται την ίδια επαγγελματική έδρα στην Αταλάντη , ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ υπέρ των FUNDS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, που εσύ κατακεραυνώνεις με την πολιτική σου;;; EINAI NOMIMO. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΙΚΟ ;;; Για του λόγου το αληθές, οι δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».

Ο ίδιος δε, αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος και στις δεύτερες εκλογές, παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και με ανάρτησή του από την επομένη του πρώτου γύρου των εκλογών 2023, άφηνε αιχμές προς την αξιωματική αντιπολίτευση.