Καταπώς το γράψαμε και χθες στο Intronews μερικές φορές η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, μια σύμπτωση μπορεί να ξεπερνάει τη φαντασία. Μα αλήθεια, αν γραφόταν σενάριο για ροζ σκάνδαλο στα ανώτερα κλιμάκια της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, δεν θα ‘ταν σούπερ ταιριαστό όνομα της όποιας πέτρας του σκανδάλου το «Stormy»; Ήτοι αυτή που «προκαλεί καταιγίδα ή θύελλα»;

Και για δες, αυτό ακριβώς συμβαίνει στο real life. Η λεγάμενη (πέτρα του σκανδάλου) γυρίζει στο Στόρμι (Stormy) Ντάνιελς. Το καλλιτεχνικό της είναι αυτό, Στέφανι Κλίφορντ γράφει η ταυτότητα. Απλά ως πορνοστάρ θέλησε κάτι πιο «δυνατό», κάτι που να μένει στη μνήμη.

Επαγγελματικά δεν θα την κρίνουμε. Δεν έχουμε δει ποτέ κάποια ταινία της – όχι πάντως πως θα ήταν κάποιου είδους δημοσιογραφικό… κάτεργο αν το είχαμε κάνει. Πάντως κοιτώντας το βιογραφικό της βλέπεις σειρά βραβείων στο παλμαρέ της, άρα προφανώς αυτό που κάνει, το κάνει καλά. Είναι και σκηνοθέτης, είναι και διοργανώτρια ερωτικών σόου, το ελέγχει συνεπώς το μπίζνες κομμάτι της, γερά και αποδοτικά.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stormydaniels (@thestormydaniels)

Στόρμι Ντάνιελς: Τι ισχυρίζεται πως έγινε με τον Τραμπ, τι προέκυψε μετά

Δεν είναι πάντως αυτή η δραστηριότητα που την έκανε διάσημη στα πέρατα του κόσμου.  Η ιστορία μας γυρνάει πίσω στον Ιούλιο του 2006. Όταν φέρεται να έκανε σεξ με τον Ντόναλντ Τραμπ. Στο περιθώριο ενός φιλανθρωπικού τουρνουά γκολφ. Η Μελάνια Τραμπ είχε γεννήσει μόλις πριν από λίγους μήνες, αν είχατε την απορία πού ήταν τότε η τέως First Lady.

Η Στόρμι Ντάνιελς έχει περιγράψει με αρκετή λεπτομέρεια το πώς ισχυρίζεται ότι μοιάζουν τα γενετικά όργανα του Τραμπ («σαν μανιτάρι», ορίστε, το είπαμε, συγνώμη που σας δώσαμε αυτή την πληροφορία…) και τις ερωτικές στάσεις που χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια της επαφής τους. Ότι επίσης της είχε υποσχεθεί πως θα την πήγαινε στο The Apprentice και θα την άφηνε να νικήσει. Για όσους τυχόν δεν ξέρουν, μέσα από αυτήν την εκπομπή ριάλιτι, ο Τραμπ δημιούργησε μια εκδοχή του εαυτού του, ως σκληρού και αυτοδημιούργητου επιχειρηματία

Το παραπάνω σκηνικό προφανώς δεν είναι από μόνο του πρόβλημα. Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος άπιστος σύζυγος, άλλο αν η Μελάνια δεν το πήρε τόσο ψύχραιμα. Όμως το πράγμα αλλάζει πολύ καθώς σύμφωνα με την Ντάνιελς, το 2016, δωροδοκήθηκε με 130 χιλ. δολάρια από τον Μάικλ Κοέν, τον τότε εξ απορρήτων του Τραμπ, προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό και να μην αποκαλύψει πως είχε ερωτικές επαφές με τον τότε ακόμη υποψήφιο για πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ούτε αυτό από μόνο του είναι παράνομο. Ωστόσο, η απόδειξη πληρωμής ανέφερε ότι ήταν για νομικά έξοδα. Οι εισαγγελείς λένε ότι αυτό ισοδυναμεί με παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων, κάτι που αποτελεί πλημμέλημα στη Νέα Υόρκη.

Μπορεί επίσης να θεωρηθεί πως ο Τραμπ πήγε να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους επειδή απέκρυψε τη σχέση του με την πορνοστάρ. Να τονίσουμε πως συγκάλυψη ενός εγκλήματος με παραποίηση αρχείων θα ήταν κακούργημα, που είναι πολύ πιο σοβαρή κατηγορία.

Βλέπει τον εαυτό της ως προστάτιδα των αδυνάτων

Στην πορεία του χρόνου, έχουν γίνει προσπάθειες συμβιβασμού μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών, απόπειρες να αποσυρθεί η αγωγή. Αλλά η Ντάνιελς δεν έκανε ποτέ πίσω. Έγινε μάλιστα μια από τις πιο ένθερμες φωνές κατά του Αμερικανού πρώην προέδρου και της διοίκησής του. Συνδυάζοντάς το ενίοτε και με βιτριολικό χιούμορ, όπως όταν έκανε στριπ τουρ σόου με τίτλο Make America Horny Again – ευθεία βολή προς το Make America Great Again, σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ.

Πόσες απειλές δέχτηκε για τη ζωή της από οπαδούς του πρώην προέδου, αμέτρητες επιστολές μίσους και άπειρες επιθέσεις στα social media. Το έχει περιγράψει με παραστατικό τρόπο:  

«Είχα συνηθίσει να μου στέλνουν διάφορα απλώς επειδή είμαι πορνοστάρ, αλλά τότε το πράγμα ξέφυγε. Συνήθως είμαι σκληρόπετση και δεν δείχνω αν κάτι με έχει επηρεάσει. Αλλά τότε πραγματικά, ίσως για πρώτη φορά, ένιωσα τόσα άσχημα και φαινόταν. Έχασα φίλους, είδα ένα σωρό κόσμο να λέει για μένα απαίσια ψέματα. Βρέθηκα σε πολύ κακή φάση».

Δεν το άφησε όμως να τη λυγίσει. Ίσα ίσα, το προσέγγισε εν τέλει ως επιπλέον κίνητρο, καθώς «τίποτα δεν εκνευρίζει περισσότερο τους haters από το να βλέπουν πως όσα σου λένε και σου κάνουν δεν σε αγγίζουν».

Παράλληλα, πήρε δύναμη από το ότι είδε τον εαυτό της ως σύμβολο των γυναικών που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και ως παράδειγμα, ώστε να τους δώσει κίνητρο και δύναμη να μιλήσουν, να αποκαλύψουν αυτό που τους συνέβη κόντρα σε απειλές ή εξαγορές σιωπής.

Δεν είναι πολύ θρήσκα αλλά της αρέσει να λέει πως ο Θεός τη διάλεξε γι’ αυτήν την αποστολή. «Υπάρχει λόγος που ήμουν εγώ, επειδή εγώ μπορούσα να το αντέξω», έχει πει. Μαζί με το εξής φουλ γλαφυρό: «Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με φέρει σε αμηχανία. Έχω δει τον κ… μου γκρο πλαν σε γιγαντοοθόνη, δεν μπορείτε να με κάνετε να νιώσω ντροπή».

Η Στόρμι Ντάνιελς ισχυρίζεται πως αρχικά πήρε τα λεφτά επειδή την απείλησαν και επειδή φοβήθηκε για την ασφάλεια, τη δική της και της οικογένειας της. Θυμάται χαρακτηριστικά μια βόλτα με το παιδί της, όταν την πλησίασε κάποιος άγνωστος, λέγοντάς της τα εξής: «Έχεις μια όμορφη μικρή κόρη. Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μητέρα της…».

Αλλά μετάνιωσε για αυτό που θεώρησε μετά ως «δειλία» και αντέδρασε δυναμικά. Πρώτη φορά είχε μιλήσει για την ερωτική της σχέση με τον Τραμπ το 2011, σε ένα περιοδικό. Χωρίς να τον κατονομάσει και χωρίς τελικά το θέμα να δημοσιευτεί. Λίγα χρόνια μετά όμως, βρήκε την τόλμη να προχωρήσει.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stormydaniels (@thestormydaniels)

Στην καλύτερη της φάση προσωπικά, βρήκε τη διέξοδό της

Στη ζωή της, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Στα 44 της πια, παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο τον 49χρονο Μπάρετ Μπλέιντ, άλλοτε παρτενέρ της στις ταινίες και με τον οποίο γνωρίζονται εδώ και 25 χρόνια. «Όταν παντρεύεσαι τον καλύτερο σου φίλο, η ζωή θα είναι πάντα καλή μαζί μου, ακόμα και στις σκληρές ημέρες», έγραψε στο Instagram.

Είναι ανοιχτά bisexual και μάλιστα αυτή την εποχή είναι παρουσιάστρια σε ριάλιτι σόου που βοηθάει gay άνδρες να βρουν το ταίρι τους («For the Love of DILFs»). Χρησιμοποιεί τη φήμη της για να προωθεί τα δικαιώματα των γυναικών και της LGBTQ κοινότητας. Πριν τον Τραμπ, έχει πει, το κοινό της ήταν κυρίως μεσήλικες ώριμοι λευκοί άνδρες. Τώρα είναι γυναίκες, ζευγάρια, γκέι, τρανς.

Μικρή ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Έγραφε σε σχολική εφημερίδα, αλλά δεν την άρεσε που της έβαζαν φρένο στη δημιουργικότητά της. Και βρήκε διέξοδο γράφοντας, μεταξύ άλλων, σενάρια για πορνοταινίες.

Την έχουν ρωτήσει πολλές φορές τι θα έκανε αν ήταν αυτή πρόεδρος των ΗΠΑ για μια μέρα. Τη φορά που απάντησε, πέταξε ατάκαρα: «Θα έβαφα ροζ τον Λευκό Οίκο!». Υπό μια έννοια, το έκανε. Με αποτέλεσμα ο Τραμπ να καταλάβει πως «όποιος σκορπάει ανέμους, θερίζει θύελλες…».