Το θρίλερ του Σον Ράιαν, Νυχτερινός Πράκτορας, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των 10 κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών του Netflix στην αγγλική γλώσσα, την πρώτη εβδομάδα προβολής του, συγκεντρώνοντας 168,71 εκατομμύρια ώρες θέασης, έχοντας μπροστά του μόνο του Wednesday.

Η μέτρηση, βέβαια, αφορά μόνο τις πρώτες τέσσερις ημέρες προβολής, καθώς το Νυχτερινός Πράκτορας (The Night Agent) έκανε το ντεμπούτο του την Πέμπτη και το Netflix συγκεντρώνει τα στοιχεία της εβδομάδας το βράδυ της Κυριακής.

Το Wednesday εξακολουθεί να κατατάσσεται στο Νο. 1 όσον αφορά το ντεμπούτο νέας σειράς, αφού «άνοιξε» με 341,23 εκατομμύρια ώρες προβολής την εβδομάδα της 21ης Νοεμβρίου 2022 -με μετρημένες μόνο τις πέντε πρώτες ημέρες.

Στο Νο. 2 παραμένει το Dahmer, με 196,2 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα έναρξης, τον Σεπτέμβριο του 2022. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, βέβαια, πως το Netflix άρχισε να δημοσιεύει τις λίστες των κορυφαίων 10 παγκοσμίως, μόλις τον Ιούνιο του 2021. Αυτό σημαίνει πως δεν καταγράφτηκαν ποτέ τα νούμερα των πρώτων εβδομάδων δημοφιλών σειρών – όπως το Stranger Things ή το Bridgerton.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Μάθιου Κουίρκ, το Νυχτερινός Πράκτορας (The Night Agent) ακολουθεί τον πράκτορα του FBI, Πίτερ Σάδερλαντ (Γκάμπριελ Μπάσσο), έναν τηλεφωνητή της που παγιδεύεται σε μια κυβερνητική συνωμοσία.