Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος φέρνει η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εθνικών εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ως εκ τούτου, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/5, θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία (το πιθανότερο είναι το Σάββατο 27/5), ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε το πού θα γίνει ο τελικός.

Η οριστική απόφαση πάντως και για τα δύο θα ληφθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 7 Απριλίου.

Να θυμίσουμε πως μας… διαφεύγει όχι μόνο η πόλη διεξαγωγής του τελικού αλλά και η χώρα. Είναι γνωστή εξάλλου η επιθυμία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να διεξαχθεί στο εξωτερικό έχοντας ήδη απευθυνθεί σε Αγγλία, Γερμανία και Αυστραλία με την τελευταία να είναι η μόνη που απάντησε θετικά, αν και βρίσκεται πιο μακριά από όλες.

Επίσης, ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έχει ανάψει «κόκκινο» για το Πανθεσσαλικό, έστω και αν το αναφέρει η προκήρυξη, ενώ δεν μπορεί να γίνει ούτε στην Αθήνα, ούτε στην Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο των εκλογών είναι προκαθορισμένο και το Final Four της Ευρωλίγκας στο Κάουνας, με τον πρωτοπόρο της κατάταξης στην κανονική διάρκεια, Ολυμπιακό να έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται εκεί. Εξυπακούεται όμως πως η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν επηρεάζεται από τις ελληνικές κάλπες.