Ο Νεϊμάρ, που στα τέλη Φεβρουαρίου τραυματίστηκε στον αστράγαλο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Παρί κόντρα στη Λιλ και που τον βγάζει νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν, επιλέγει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του παίζοντας πόκερ.Έτσι κι αλλιώς, στο παρελθόν έχει επισκεφθεί αρκετές φορές το καζίνο, συμμετέχοντας ακόμη και στο European Poker Tour, σε σημείο να έχει όλα τα φόντα να γίνει επαγγελματίας.

Παράλληλα, όταν δεν βρίσκεται σε ένα τραπέζι τσόχας, ποντάρει την τύχη του σε στοιχήματα και διαδικτυακά παιχνίδια, καταφέρνοντας να κερδίσει υπέρογκα ποσά. Αυτή η τύχη όμως, χθες βράδυ, έκανε φτερά.

Διότι ο ποδοσφαιριστής έχασε 1 εκατ. ευρώ στο πόκερ κατά την διάρκεια του live stream, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο Globo Esporte. Ο 31χρονος βέβαια δεν το πήρε βαρέως και αντ’αυτού προσποιήθηκε πως έκλαιγε πριν ξεσπάσει τελικά σε γέλια. Όταν κατάλαβε τι είχε γίνει με την απώλεια αυτού του ποσού, άρχισε να παίζει μια παραλλαγή της χαρακτηριστικής μουσικής του Τιτανικού, μια μελωδία που χρησιμοποιείται τακτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε στιγμές θλίψης ως meme.

Ένας από τους συμπαίκτες του στο τραπέζι είπε πως πήγε από το 1 εκατ. ευρώ στο μηδέν, μέσα σε 60 λεπτά. Ο Νεϊμάρ συνέχισε πως αυτό «πρέπει να μπει στο Υοutube». Ο επιθετικός της Παρί δεν έχει πολλούς λόγους να αγχώνεται για την ήττα του, μιας και ο εβδομαδιαίος μισθός του αγγίζει τα 1.087.000, που σημαίνει ότι σύντομα το ποσό που έχασε θα καλυφθεί.