Μία από τις πιο σκοτεινές ιστορίες του Hollywood έχει ως πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Jessica Alba. Ένα «σενάριο» που όμοιό του θα βλέπαμε μόνο σε ταινίες θρίλερ βίωσε η 42χρονη αρκετά χρόνια πριν, όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Ένας stalker την είχε απαγάγει και η ίδια βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, δεμένη και φιμωμένη 14 ώρες μετά. Ποιο ήταν το χρονικό της απαγωγής;

Όσα ξέρουμε για την απαγωγή της Jessica Alba έχουν αποσπαστεί με πολλή δυσκολία από την ηθοποιό, καθώς μέχρι και σήμερα αρνείται να μιλήσει με λεπτομέρειες για την τραυματική αυτή εμπειρία της.

Η Jessica Alba ανακαλύφθηκε από τους κυνηγούς ταλέντων στην εφηβεία. Στην νεαρή ηλικία των 15 ετών κατάφερε να κλείσει τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στην σειρά «Flipper» -περιλάμβανε και αυτή δελφίνια, όπως η ομώνυμη ταινία- στην οποία έπαιζε για τις δύο πρώτες σεζόν. Αφού άρχισε να προβάλλεται η σειρά, ένας θαυμαστής της άρχισε να παθαίνει εμμονή μαζί της. Η αρρωστημένη του ανάγκη να προσεγγίσει την έφηβη Alba ξεκίνησε με εκείνον να βρίσκει τον αριθμό του σπιτιού της και να προχωρά σε μία σειρά από περίεργα τηλεφωνήματα. Οι γονείς της θορυβήθηκαν από το συμβάν αλλά δεν έδωσαν περισσότερη σημασία, καθώς θεώρησαν ότι πρόκειται απλώς για φάρσα. Σύντομα όμως, θα αποδεικνυόταν ότι τίποτα το αστείο δεν υπήρχε σχετικά με τον συγκεκριμένο άντρα.

Μία μέρα κατά τα γυρίσματα του Flipper ο εν λόγω stalker εμφανίστηκε στο σετ και απήγαγε την νεαρή Alba.

H ηθοποιός βρέθηκε την επόμενη ημέρα φιμωμένη και δεμένη στο πορτπαγκάζ αμαξιού, με τον απαγωγέα της να μην βρίσκεται πουθενά κοντά στο σημείο. Η ίδια μεταφέρθηκε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα αλλά από το σοκ της δεν μπόρεσε να μοιραστεί παρά ελάχιστες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την απαγωγή της. Αργότερα, η υπόθεση μπήκε στο «ψυγείο», καθώς υπήρχαν μόνο ελάχιστα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη.

Η Alba αρνείται ακόμη και σήμερα να μιλήσσει δημόσια σε συνεντεύξεις της για το τραυματικό αυτό γεγονός, που άλλαξε την ζωή της για πάντα και της πήρε όση παιδική αθωότητα της είχε απομείνει. Δεν έγινε ποτέ γνωστό τι ακριβώς της έκανε ο απαγωγέας της, εάν την βίασε ή την κακοποίησε με κάποιον άλλον τρόπο. Ο ίδιος έγινε «φάντασμα» και μέχρι και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητά του.

Η Jessica Alba στις πρώτες δύο σεζόν της σειράς Flipper

 Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: