Ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου, David Beckham, εμφανίστηκε στο TikTok της συζύγους του, όπου καθισμένος στο κρεβάτι τους, παρουσίασε το δικό του beauty tutorial, σε ένα βίντεο με εμφανώς σαρκαστικό χαρακτήρα.

Με μόνο μια λευκή πετσέτα τυλιγμένη στη μέση, ο David Beckham έδειξε πώς φοράει το highlighter, θέλοντας να διακωμωδήσει αντίστοιχο βίντεο της Victoria που είχε δημοσιευτεί πριν λίγες ημέρες.

Ο πλέον μπαμπάς τεσσάρων παιδιών εξήγησε αστειευόμενος: «Όταν χρησιμοποιώ λίγο από αυτό, η γυναίκα μου, μου λέει ότι αυτός είναι ο καλύτερος φωτισμός για να κάνω content.» Και συνέχισε λέγοντας: «Τείνω να συμφωνώ, αλλά δεν ξέρω πραγματικά σε τι αναφέρομαι».

«Μου αρέσει να ενυδατώνω και να φροντίζω το δέρμα μου και προφανώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω σύμφωνα με την Victoria Beckham», με την Victoria να απαντά: «Το #VictoriaBeckhamBeauty tutorial του Mr Beckham».

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις από τους θαυμαστές του, που το βρήκαν χιουμοριστικό και εκτίμησαν την αυτοσαρκαστική διάθεση του ζευγαριού.

«Blend it like Beckham» λοιπόν, όπως έγραψε και ένας χρήστης του TikTok.