Ο διαγωνισμός μαγειρικής του «MasterChef 2023» επέστρεψε, τη Δευτέρα (06/03), στο STAR και ο Σωτήρης Κοντιζάς λίγο πριν από την έναρξη της δοκιμασίας έπαθε… Δημήτρη Κουτσούμπα.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τους διαγωνιζόμενους στην κουζίνα του «MasterChef 2023» για την αγαπημένη δοκιμασία της δημοπρασίας των υλικών.

Βέβαια, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε άκρως λογοτεχνική διάθεση αφού, απ’ ό,τι φάνηκε, αφιέρωσε στους παίκτες του «MasterChef 2023» το εξής ποίημα:

«Αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια
Μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που έχει η αγάπη
Ωραία που είναι η Λιβαδειά, χωρίς καμιά αιτία…»

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που γέλασαν, όταν κατάλαβαν ότι το ποίημα που τους είπε ο σεφ ήταν… εμπνευσμένο από τον Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Το ποίημα του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Βουλή που είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τον Μάρτιο 2021, εκφώνησε το παραπάνω ποίημα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση ειδικής επιτροπής προανακριτικής εξέτασης όσον αφορά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νίκο Παππά.

Χαρακτηριστικά, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ ανέφερε στην ομιλία του: «Παρακολουθώντας από το πρωί τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή μου ήρθε στο νου ένα ποίημα σουρεαλιστικό, που λέγαμε στα παιδικά μας χρόνια πολύ παλιά».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μάλιστα, συνέχισε απαγγέλοντας το ποίημα που του ήρθε στο μυαλό, οι στίχοι του οποίου είναι οι εξής:

«Αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια
Μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που έχει η αγάπη
Ωραία που είναι η Λιβαδειά, χωρίς καμιά αιτία…»

Φωτογραφία κειμένου: STAR