Να είμαστε κάπου ρεαλιστές. Αυτή τη στιγμή ποιος είναι μεγαλύτερο όνομα; Ο Αργυρός ή ο 50 Cent; Όχι στην Ελλάδα, αλλά γενικά στον κόσμο. Ο Αργυρός, θα πούμε εμείς. Ο 50 Cent πουλάει την αίγλη του παρελθόντος σαν τους Έλληνες τραγουδιστές των 90s. Σαν το Πλυντήριο που πας για να ακούσεις Ελίνα Κωνσταντοπούλου. Άρα, αν κάτι θα έπρεπε να μας παραξενεύει, είναι που δέχτηκε ο Αργυρός να κάνει με τον 50λεπτο συναυλία και να είναι μάλιστα και opening act.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Αργυρός. Σάματις ο Light δεν την έχει μεγαλύτερη τη δόξα από τον Φίφτι Σεντ (τον γράφουμε έτσι για να του δώσουμε λίγη αίγλη); Δεν είναι μήπως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης που θα παρουσιάσει το event κάτι πιο πάνω από τον Αμερικανό ράπερ; Ή μήπως παίρνει την κόντη όπως ο FY ο Φίφτι Σεντ; Όχι δα.

Ή κάνει μήπως καλύτερα live; Εδώ στη Μύκονο είχε πάει ο Φίφτι Σεντ και πήρε τόσες δεκάδες χιλιάδες δολάρια για να ανέβει για μισή ώρα στη σκηνή και να πίνει κατά κύριο λόγο σφηνάκια και να περπατάει απλά, ραπάροντας ελάχιστα. Αυτή η συναυλία είναι σαν εκείνο το κουτί Αλόμα στο ψυγείο, που το ανοίγεις μες στη νύχτα περιμένοντας να φας βανίλια ή φράουλα και δεν συνειδητοποιείς ότι αν ήταν παγωτό, δε θα ήταν στο ψυγείο. Και το ανοίγεις και βλέπεις μέσα φασολάκια ή μπάμιες. Που γ@μ@νε. Έτσι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μπορεί να μην είναι το κουτί Αλόμα, αλλά ποιος λέει όχι σε φασολάκια με φέτα; Εεεε;

Στη συναυλία αυτή θα περιμένουμε επίσης να μας πει ο Φίφτι Σεντ την άποψή του για τα φίλτρα που βάζει η Madonna. Α, και να μας δείξει αν όντως του έκαναν μεγέθυνση πέους χωρίς να το θέλει.

Για όλα τα παραπάνω θα παραθέσουμε μεν τα tweets που σχολιάζουν αυτό το combo, αλλά θα πάρουμε απόσταση γιατί ειλικρινά δεν κατανοούμε την τόση έκπληξη.