Πίσω στο 1984, ο Kurt Cobain ήταν 17 ετών και φίλος με τον Krist Novoselic των Nirvana και τον Dale Crover των Melvins. Όταν συγκεντρώνονταν μαζί, οι ασχολίες τους ήταν να γυρίζουν ταινίες τρόμου μικρού μήκους. Ένα κομμάτι αυτών που είχαν δημιουργήσει, συμπεριλήφθηκε στο Kurt’s Bloody Suicide, ωστόσο στην επανακυκλοφορία της στο Youtube, ονομάστηκε Kurt Cobain Horror Movies.

Ο Dale Crover, βέβαια, έχει σχολιάσει για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους πως ήταν απλά τρεις τύποι που έσπαγαν πλάκα με την κάμερα, ενώ δεν είχαν δώσει ποτέ τίτλο στο project τους. Πόσω μάλλον να σχετίζεται με την μετέπειτα δολοφονία του φίλου τους, Kurt.

https://www.intronews.gr/anakainizetai-to-paidiko-spiti-tou-kurt-cobain-kai-anoigetai-gia-tous-thavmastes-tou

H ταινία τρόμου μικρού μήκους έχει γυριστεί με Super 8 και το intro της ξεκινά με ένα θολό κοντινό ενός τραυματισμένου χεριού. Στην πορεία, ο νεαρός Kurt φορά μια μάσκα του Mr. T, κάνει κοκαΐνη και προσκυνά μια πεντάλφα και κάπου εκεί να αυτοκτονεί κόβοντας τον λαιμό του, σκίζοντας τις φλέβες του και μαχαιρώνοντας τον εαυτό του.

Σε ορισμένες άλλες σκηνές κάποιοι ντόπιοι τριγυρίζουν στο Aberdeen της Washington, ένας σκύλος δολοφονείται με ένα μαχαίρι και μια χελώνα να πλησιάζει απειλητικά την κάμερα.

Στο μυαλό των περισσοτέρων, πέρασε το ότι μπορεί να ήταν προμήνυμα της αυτοκτονίας του Kurt Cobain, ωστόσο επειδή κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό με σιγουριά, μάλλον το δεδομένο είναι πως οι σκοτεινές σκέψεις υπήρχαν μέσα του.

Φωτογραφία: Getty