To θρυλικό συγκρότημα, Guns N’ Roses, κυκλοφορεί το δεύτερο single τους, με τίτλο Hard Skool. Προηγήθηκε τον περασμένο Αύγουστο το ABSUЯD, το οποίο αποτέλεσε την πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος μετά τα 13 χρόνια απουσίας.

Το νέο τους τραγούδι ηχογραφήθηκε για το άλμπουμ Chinese Democracy, που κυκλοφόρησε το 2008. Τότε είχε τον προσωρινό τίτλο Jackie Chan. Το 2006 διέρρευσε ένα μικρό απόσπασμα του, ενώ το 2019 αναρτήθηκε ολόκληρο.

https://www.intronews.gr/5830-2-billie-eilish-to-stithos-tis-aitia-100000-followers

Η εκδοχή που είχε κυκλοφορήσει αποκαλύφθηκε από έναν θαυμαστή των Guns N’ Roses, ο οποίος αγόρασε ακυκλοφόρητες ψηφιακές ηχογραφήσεις που ανήκαν στον πρώην μέλος της δισκογραφίας, Tom Zutaut, ένας άνθρωπος που είχε προσφέρει συμβόλειο στην Geffen Records, ανοίγοντας έτσι την πόρτα της επιτυχίας για τα μέλη του.

Παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα αγόρασε τις ηχογραφήσεις από τον ίδιο, το υλικό με κάποιο τρόπο διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Το τραγούδι μιλάει για τα σκληρά μαθήματα που αφορούν τις σχέσεις, σημειώνοντας πως το πείσμα οδηγεί στο αναπόφευκτο τέλος.

Οι Guns N’ Roses οδεύουν προς το τέλος της περιοδείας τους, αυτό το διάστημα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ξεκίνησε τον Ιούλιο. Η αυλαία θα πέσει στο τέλος του Οκτωβρίου με δύο συναυλίες στο Hard Rock Live Arena, της Φλόριντα.

Φωτογραφία: Shutterstock