Η Adele επέστρεψε για τα καλά και μάλιστα με το πρώτο της ρεκόρ για το νέο της τραγούδι Easy On Me, έξι χρόνια μετά. Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, κατέχει την πρώτη θέση στην κατάταξη στη Βρετανία των singles, με 217.300 πωλήσεις, τον μεγαλύτερο αριθμό από την κυκλοφορία του Shape of You, του Ed Sheeran το 2017 (226.800 πωλήσεις), όπως ανακοίνωσε σε ένα δελτίο Τύπου ο οργανισμός αρμόδιος για τις κατατάξεις.

https://www.intronews.gr/7231-2-ekthamvotiki-adele-vrethike-se-agona-tou-nba-me-ton-syntrofo-tis

Είναι το τρίτο τραγούδι της Adele που κατακτά αυτήν τη θέση, σύμφωνα με το Official Charts Company. Με περισσότερες από 24 εκατομμύρια ακροάσεις μονάχα στη Βρετανία, το τραγούδι έσπασε, επίσης, το ρεκόρ του single με τη μεγαλύτερη ακρόαση στο διαδίκτυο στη χώρα, την εβδομάδα της κυκλοφορίας του, ένα ρεκόρ που κατείχε από το 2019 το 7 Rings της Ariana Grande (16,9 εκατομμύρια ακροάσεις).

Το κομμάτι αναδείχθηκε, επιπλέον, σε εκείνο με τις περισσότερες πωλήσεις στην ψηφιακή εκδοχή του, σε μία εβδομάδα, για όλο το 2021, με 23.500 ψηφιακές πωλήσεις.

Το Easy On Me είναι το πρώτο single του πολυαναμενόμενου άλμπουμ 30, του πρώτου της Βρετανίδας τραγουδίστριας έπειτα από έξι χρόνια μακριά από τη μουσική. Η Λονδρέζα καλλιτέχνιδα, που ζει στο Λος Άντζελες, μιλάει για τις δυσκολίες που σηματοδότησαν το πέρασμά της στα τριάντα, το διαζύγιό της έως τη σκληρή διακοπή της καριέρας της.