Το ντεμπούτο single της Αναστασίας με τίτλο «Αμαρτίες», που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2022, είναι επίσημα το πρώτο λαϊκό τραγούδι με διαμαντένια απονομή στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (06/04).

Οι «Αμαρτίες» σε στίχους και μουσική των Γιώργου Καλογεράκου και Daphne Lawrence άγγιξαν πριν από λίγες ημέρες τον αριθμό των 10 εκατομμυρίων Spotify streams προερχόμενα από την Ελλάδα, ξεπερνώντας έτσι τις τετραπλά πλατινένιες πωλήσεις και φτάνοντας αισίως στη διαμαντένια απονομή – κάτι το οποίο έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής μόνο τραγούδια της τραπ και ραπ σκηνής στην χώρα.

Συνολικά, σε παγκόσμιο επίπεδο το τραγούδι μετράει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του πάνω από 12,8 εκατομμύρια streams στο Spotify, βρίσκεται για 444 συνεχόμενες μέρες στο Top 200 του Spotify Greece Chart, ενώ στο YouTube ξεπερνάει τις 28 εκατομμύρια προβολές. 

Οι διαμαντένιες «Αμαρτίες» ανακηρύχθηκαν, επίσης, στις αρχές του χρόνου ως το Νο 1 τραγούδι της χρονιάς στα ελληνικά ραδιόφωνα, τόσο στο μεικτό όσο και στο ελληνικό chart, σύμφωνα με το Official IFPI Year End Chart by Mediainspector.

Το πρώτο ολοκληρωμένο album της Αναστασίας θα κυκλοφορήσει, τον Ιούνιο, από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και θα περιλαμβάνει – ανάμεσα στα ολοκαίνουργια τραγούδια της – τα hits «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό» αλλά και την τελευταία της επιτυχία της, «Μη Μιλάς».

Photo credits: Instagram | imanastasia_official