Έχεις χορέψει καλοκαίρια σε beach bars το One Day, το έχεις παίξει ψαγμένος αναρτώντας στο Facebook το Love It Or Leave It. Ο Ασάφ Αβιντάν είναι ένας υπερκαλλιτέχνης από αυτούς που θες να τους δεις να κάνουν το performance τους στη σκηνή, ακόμα κι αν δεν έχεις ιδέα ποιος είναι. Σου ανοίγει την ψυχή και τους ορίζοντες.

Στην Ελλάδα είχαμε την τύχη να τον απολαύσουμε πριν από 5 χρόνια, το 2019, αλλά η τύχη μας δεν είχε εξαντληθεί σε εκείνη τη μία φορά.

Πέντε χρόνια από την τελευταία του σόλο συναυλία, ο Ασάφ Αβιντάν επιστρέφει μόνος στη σκηνή για τη νέα – Ichnology Solo Tour.

Ασάφ Αβιντάν: Ακόμα ένα σπουδαίο όνομα στο συναυλιακό καλεντάρι του καλοκαιριού 2024
(Photo credits: Kristy Sparow/Getty Images)

O Ασάφ Αβιντάν θα πλοηγηθεί απρόσκοπτα ανάμεσα στις οικείες σερενάτες του, τη χαρισματική του αφήγηση και την ενεργητική πολυοργανική μαγεία του και το κοινό θα απολαύσει μια αξέχαστη βραδιά από έναν πραγματικά ξεχωριστό καλλιτέχνη της εποχής του.

Πώς να μιλήσεις για έναν καλλιτέχνη που εμφανίζεται στη σκηνή και στη διάρκεια του σόου του θα παίξει πιάνο, κιθάρα, φυσαρμόνικα, κάμποσα κρουστά και καζού..; Πώς να μιλήσεις για έναν καλλιτέχνη που έχει καταφέρει να μιλήσει για την ίδια τη ζωή και να την ντύσει με ωραίες μελωδίες, ταξιδιάρικες; Η μουσική του είναι μια εικόνα του ηλιοβασιλέματος, ένα τρέξιμο σε ένα παραλιακό μονοπάτι ή σε μια αμμουδιά, με τον ωκεανό να απλώνεται πλάι σου.

Ασάφ Αβιντάν
(Photo credits: Kristy Sparow/Getty Images)

Πάνω του μοιάζουν να έκαναν έρωτα ο Μπόουι, η Έιμι Γουαϊνχάουζ, ο Prince, ο Λέοναρντ Κοέν κι ο Τζέιμς Μπράουν. Είναι pop, country, house, dance, mellow, energetic, ένας τύπος που δε χωρά στις λέξεις. Κι έρχεται στο Θέατρο Λυκαβηττού στις 12 Ιουλίου για να συμπληρώσει ένα υπέροχο line-up συναυλιών για το καλοκαίρι του 2024. Να δούμε πού θα τα πρωτοδώσουμε τα λεφτά!

* Περισσότερα info και εισιτήρια δες εδώ.

** Photo credits: Getty Images