Το BÓTOXE Athens παρουσιάζει τον κορυφαίο σούπερ σταρ DJ David Morales στις 9 Μαρτίου.
Μια βραδιά με τον Νεοϋορκέζο DJ, remixer και παραγωγό David Morales σε ένα πρόγραμμα όπως μόνο εκείνος γνωρίζει να συνθέτει. Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ AKYLLA πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο μεγάλος Morales.

Πορτορικανός στην καταγωγή ο Morales, έχτισε μια σπουδαία καριέρα επηρεασμένη από τα clubs της Νέας Υόρκης όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στη δεκαετία του ’80 στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από τη διεθνή κοινότητα ως ένας από τους κορυφαίους remixer.

Ο φημισμένος dj David Morales έρχεται στην Αθήνα - Πού και πότε θα εμφανιστεί

Συνεργασίες με σπουδαία ονόματα για τον David Morales

Ο Morales έχει κάνει remix και έχει παραγάγει περισσότερες από 500 κυκλοφορίες για καλλιτέχνες όπως οι Mariah Carey, Aretha Franklin, Michael Jackson, Janet Jackson, Spice Girls, Eric Clapton, Seal, Pet Shop Boys, U2, Donna Summer, Whitney Houston, Selena και Jamiroquai.

Ο Morales ήταν υποψήφιος για το πρώτο του βραβείο Grammy το 1996 ως παραγωγός στο άλμπουμ της Mariah Carey «Daydream», για το τραγούδι «Fantasy» και προτάθηκε ξανά την επόμενη χρονιά και κέρδισε το βραβείο Grammy το 1998 για το Remixer of the Year.

Στο BÓTOXE Athens ο David Morales υπόσχεται να μας χαρίσει μια μοναδική μουσική εμπειρία μέσα σε ένα περιβάλλον που προσφέρει υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού και συμβάλλουν στη δημιουργία ενός συναρπαστικού οπτικοακουστικού περιβάλλοντος.