Το Theatre of the No, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, φιλοξενεί για 8 μοναδικές εμφανίσεις τους BLUES CARGO. Η πιο αυθεντική Chicago Blues μπάντα της ελληνικής σκηνής, με 37 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και αφοσίωσης στο αγαπημένο τους μουσικό είδος, υπόσχεται να οδηγήσει το κοινό σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι.

Οι βραδιές θα είναι γεμάτες από Chicago-Funky-Soul-Blues Standards, καθώς και πρωτότυπες συνθέσεις από τα επιτυχημένα τους άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένου του πολυσυζητημένου «Delayed Delivery» (2009), το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από το «BLUES Magazine», ένα από τα κορυφαία αμερικανικά περιοδικά.

Οι φημισμένοι Blues Cargo έρχονται στο Theatre of NO για 8 παραστάσεις

Οι BLUES CARGO ιδρύθηκαν στην Αθήνα το 1987 και σήμερα έχουν κατορθώσει να πλησιάσουν πιο κοντά από ποτέ στον αυθεντικό ήχο του Chicago Blues, ξεπερνώντας ακόμα και αρκετές μπάντες που δραστηριοποιούνται στην ίδια την πόλη του Σικάγο. Το τελευταίο τους άλμπουμ, “ON TIME”, επισφραγίζει την αφοσίωσή τους σε αυτό το μουσικό είδος, έχοντας ήδη γίνει «Χρυσό». Η μπάντα έχει αναγνωριστεί από το «Blues Hall of Fame» ως μια από τις σημαντικότερες μπλουζ μπάντες της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, οι BLUES CARGO έχουν συνοδεύσει σπουδαίους μουσικούς όπως οι Guitar Shorty, U.P. Wilson, Louisiana Red, Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell, Lefty Dizz, Angela Brown, Lovie Lee, Byther Smith, Jean Caroll, Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello, Nellie Tiger Travis, Jolly Jumper and Big Moe, Michael Dotson, Janice Harrington και Matthew Skoller.

Οι φημισμένοι Blues Cargo έρχονται στο Theatre of NO για 8 παραστάσεις

BLUES CARGO

Δημήτρης Ιωάννου: μπάσο, τραγούδι
Στέλιος Ζαφειρίου: κιθάρα
Γιώργος Λαγογιάννης: πλήκτρα, τραγούδι
Δημήτρης Ψάλτης: σαξόφωνο
Τόλης Γούλας: ντραμς

Οι φημισμένοι Blues Cargo έρχονται στο Theatre of NO για 8 παραστάσεις

Ημ/νίες Παραστάσεων
Από 12/7 εώς 30/8
Κάθε Παρασκευή στις 22.30

ΤHEATRE OF THE NO: Κων/νου Παλαιολόγου 3, Αθήνα

* Για εισιτήρια και περισσότερα info, δες εδώ.

** Φωτογραφίες: Νίκος Παγωνάκης