Τα καλοκαιρινά σχήματα στα μπουζούκια έκαναν την πρεμιέρα τους σε μεγάλο βαθμό την περασμένη εβδομάδα και ένα από αυτά που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή, είναι το σχήμα Φέρρης-Απέργης στο Posidonio Music Hall, με τα stories μας να γεμίζουν από βίντεο με τους δύο καλλιτέχνες να τραγουδούν και να μαζεύουν το κοινό!

Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίκος Απέργης κέρδισαν τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας sold out διήμερο στο πλήρως ανανεωμένο «Posidonio Music Hall»!

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, υποδέχτηκε το πιστό κοινό του που όπως έδειξε ανυπομονούσε για την επιστροφή του στο «Posidonio Music Hall» και χάρισε ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες όπως τα «Πάλι Πάλι», «Στο ‘Χω Πει» και «Είμαι Εδώ Για Σένα», που αυτό το διάστημα μονοπωλούν το ενδιαφέρον στις digital πλατφόρμες.

Ο Νίκος Απέργης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και δημιουργός, με τις αμέτρητες δισκογραφικές και ραδιοφωνικές επιτυχίες, παρέσυρε το κοινό και εκτόξευσε στα ύψη τη διασκέδαση, τόσο με την ενέργεια του στη σκηνή, όσο και με το ρεπερτόριο που επέλεξε να ερμηνεύσει.

Το παρών στην θριαμβευτική πρεμιέρα του Θοδωρή Φέρρη και του Νίκου Απέργη έδωσε πλήθος κόσμου από τον δημοσιογραφικό, τον αθλητικό και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι ταλαντούχοι Φαίη Θεοχάρη, Foxy Lee και Δημήτρης Θεοδοσιάδης.
Special live show: ONEMANSHOW.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio Music Hall», το απόλυτο place to be της νυχτερινής διασκέδασης!