Ετοιμαστείτε για μια βραδιά από foot-stomping, high-energy Celtic rock, καθώς οι O’Reillys and the Paddyhats καταλαμβάνουν τη σκηνή του Arch Club στην Αθήνα, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024.
Διάσημοι για τις ηλεκτρισμένες τους εμφανίσεις και τον μοναδικό συνδυασμό παραδοσιακής ιρλανδικής μουσικής και ροκ, η δυναμική μπάντα από τη Γερμανία υπόσχεται μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία!

Ενέργεια που κόβει την ανάσα και παραδοσιακή folk, τυλιγμένη σε ένα σύγχρονο punk ένδυμα, οδηγούν σε μια μοναδική συμβίωση, η οποία μεταφέρεται στο κοινό από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Προερχόμενοι από το μουσικό χωνευτήρι της Γερμανίας, οι επταμελείς The O’Reillys and the Paddyhats έχουν χαράξει τη θέση τους με έναν ξεχωριστό ήχο που αποτίει φόρο τιμής στις κέλτικες ρίζες, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει μια σύγχρονη χροιά.

Arch Club

Με ένα όλο και διευρυνόμενο fan base, περισσότερες από 130 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 50 εκατομμύρια streams και τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στα charts, το συγκρότημα διαδίδει σε όλο τον κόσμο την αγάπη του για την ιρλανδική μουσική από το 2011. Η μπάντα έχει γίνει συνώνυμο των υψηλής ενέργειας ζωντανών εμφανίσεων και μιας προσέγγισης στη μουσική που αντιστέκεται στην ταξινόμηση και παραβιάζει τα όρια των μουσικών ειδών.

THE O’REILLYS AND THE PADDYHATS (DE)
FRANK PANX & ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΙ
TINY JACKAL & THE YELLOW MARY

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου
Arch Club-Live Stage, Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός