Αν κάποτε σου ζητήσουν να περιγράψεις την ελληνική μουσική με όσο το δυνατόν λιγότερες λέξεις μπορείς, το κατώτερο είναι με 2. Το δοκιμάσαμε. Αρκεί να πεις «Άννα Βίσση». Και μετά άσε απλά ένα τραγούδι της να παίζει.

50 χρόνια μουσικής δε χωράνε με τίποτα σε δύο συναυλίες, αλλά αφού όλο το χειμώνα απολαύσαμε την Άννα Βίσση στο Hotel Ερμού, θα συμβιβαστούμε με δύο συναυλίες και όποιος προλάβει πρόλαβε να μπει στο Θέατρο Γης στις 10 Ιουλίου και στο Θέατρο Πέτρας στις 12 Ιουλίου.

Άννα Βίσση 2 συναυλίες

50 χρόνια Άννα Βίσση

Η μοναδική Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας στη μουσική σκηνή και τα γιορτάζει με δύο επετειακές μεγαλειώδεις συναυλίες.

Η αρχή θα γίνει στις 10 Ιουλίου στο θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και θα ακολουθήσει, στις 12 Ιουλίου, το θέατρο Πέτρας στην Αθήνα.

Special guest και στις δύο συναυλίες θα είναι ο Νίκος Καρβέλας.

Η Άννα Βίσση, η υπερταλαντούχα καλλιτέχνις – φαινόμενο, που έσπασε το φράγμα του χρόνου και άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο της μουσικής, χαρίζοντας στο κοινό αξέχαστες μελωδίες και στιγμές, διατηρεί το πάθος της, ενώ παραμένει πρωτοπόρος και σύγχρονη, αφυπνίζοντας όλες τις γενιές που μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν με τα τραγούδια της.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Άννα Βίσση ενημέρωσε και για μια τρίτη συναυλία, στον τόπο της, στη Λάρνακα.

«Αγαπημένοι μου , αφήνω εδώ το logo των 50 χρόνων καριέρας που φέτος κλείνω και γιορτάζω με μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση…
Σας ευχαριστώ που είσασταν μαζί μου άλλοι από την αρχή άλλοι πιο μετά άλλοι πολύ πιο μετά αλλά Όλοι μέχρι και σήμερα !
Εύχομαι να συνεχίσουμε μαζί για αρκετό χρόνο ακόμα μιας και η Μουσική ήταν και θα είναι για μένα λόγος Ύπαρξης !
Σας περιμένω να γιορτάσουμε μαζί το καλοκαίρι αυτό :
10/7 📍#Thessaloniki – Θέατρο Γης | Special Guest: Ο Νίκος Καρβέλας
12/7 📍#Athens Θέατρο – Πέτρας | Special Guest: Ο Νίκος Καρβέλας
30/9 📍#Larnaca – Πλατεία Ευρώπης».

Εισιτήρια προπωλούνται στο ticketservices.gr.