Ο Mark Ruffalo έχει τη φήμη του γκαφατζή και γι΄αυτό η Marvel τον προσέχει πάρα πολύ όταν τον στέλνει σε press releases όταν είναι να κυκλοφορήσει μια ταινία στην οποία συμμετέχει. Ας μην ξεχνάμε πως είχε βάλει κατά λάθος live video στο Instagram ενώ ήταν στην πρεμιέρα του Thor:Ragnarok το 2017. Ίσως με τη νέα του συνέντευξη να επιβεβαιώνει τη φήμη του γκαφατζή, αφού στην προσπάθεια του να μιλήσει κολακευτικά για το MCU, είπε κάτι διόλου επιτιμητικό για το franchise του Star Wars.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχει ενταθεί η κουβέντα στο Χόλιγουντ για την κυριαρχία της Marvel και για το ότι δημιουργεί μια τυποποίηση στο σινεμά. Ο ίδιος ο Mark Ruffalo δεν το ασπάζεται και εν όψει της κυκλοφορίας της σειράς She-Hulk στο Disney+, έρχεται να υπερασπιστεί ένα brand που του έχει δώσει πολύ καλό ψωμάκι 13 χρόνια τώρα και του έχει αυξήσει κατακόρυφα το κασέ.

Μιλώντας στη βρετανική Metro, ο Ruffalo είπε πως «δε με ανησυχεί αυτό που συζητιέται. Κατανοώ ότι αυτά τα πράγματα πάνε με τον δικό τους ρυθμό και μετά έρχεται κάτι άλλο. Αλλά αυτό που έχει κάνει η Marvel πολύ καλά μέσα στο MCU, όπως κάνουν και στα κόμικς τους, είναι ότι αφήνουν τον σκηνοθέτη ή τον ηθοποιό να ανασυνθέσει κάθε κομμάτι της ιστορίας με τον δικό του τρόπο, όπως το οραματίζεται. Η Marvel τους αφήνει να φέρουν το δικό τους υλικό».

Ως εδώ καλά για τον Ruffalo, που παίνεψε σωστά το σπίτι του. Ξέχασε όμως μάλλον πως το σπίτι του, η Marvel, βρίσκεται σε μια πολυκατοικία, τη Disney. Και σε έναν άλλο όροφο, παλιότερα πιο ψηλό, τώρα σαφώς χαμηλότερο, βρίσκεται το Star Wars. Ένα franchise για το οποίο δεν είχε να πει και τα καλύτερα, σε σύγκριση πάντοτε με το MCU.

«Αν δεις μια ταινία Star Wars και μετά μια επόμενη, πάνω κάτω θα πάρεις την ίδια εκδοχή. Μπορεί να έχει λίγο χιούμορ, μπορεί να έχει μια διαφορετική κινηματογράφιση σε έναν βαθμό, αλλά στην ουσία βρίσκεσαι στον ίδιο κόσμο. Με τη Marvel όμως, μπορείς να έχεις ένα εντελώς διαφορετικό συναίσθημα, ακόμα κι εντός του ίδιου Σύμπαντος».

Πώς να τα άκουσαν άραγε αυτά τα λόγια οι ιθύνοντες την Disney; Πώς να τα άκουσαν οι φανατικοί του Star Wars που θα έχουν κατακλύσει το Instagram του για να του πούνε δυο φωνήεντα.

Πάντως, η σειρά She-Hulk κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου στο Disney+ μίστερ Mark Ruffalo…

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Bullet Train: «Επιβιβάσου» στην κωμωδία της χρονιάς με οδηγό τον Brad Pitt

«Beautiful Boy»: Η ταινία του Ertflix που πρέπει να δεις

«Jack he is flying» – Το «Top Gun: Maverick» ξεπέρασε τον «Τιτανικό» και έγινε η 7η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις ever