Είναι Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, από αυτά που το Instagram σου εξακολουθεί να σου εμφανίζει στιγμές των διαδικτυακών σου φίλων σε νησιά. Αν πάλι εσύ είσαι κάπου στην Αθήνα ή στο εξοχικό και απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης, τότε το αποψινό βράδυ είναι ιδανικό για Disney Plus.

Και όχι μόνο για Disney Plus, αλλά για Marvel. Για να ταξιδέψεις έστω και νοερά στο κινηματογραφικό της σύμπαν, που ακόμα κι αν έχεις δει όλες τις ταινίες μία φορά, θέλεις να της παρακολουθήσεις και δεύτερη. Είναι από αυτές τις ταινίες που ακόμα κι αν γνωρίζεις το φινάλε, η πλοκή τους σε συνεπαίρνουν ξανά.

Αν λοιπόν έχεις στην καρδιά σου την Marvel, τότε εμείς σου προτείνουμε τις ακόλουθες πέντε ταινίες στο Disney Plus:

Spider-Man: No Way Home

Disney plus

Δε νοείται να αναζητάς ταινία στο Disney Plus και να μην είναι στη λίστα σου το «Spider-Man: No Way Home». Μια ταινία που αποτελεί και το τέλος ενός franchise, ενός από τους πιο αγαπημένους μας υπερήρωες των παιδικών (και όχι μόνο) χρόνων.

Η υπόθεση της ταινίας αφορά την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Spiderman, που έχει ως αποτέλεσμα η ζωή του Πίτερ Πάρκερ και των φίλων του να μετατραπεί σε ζωντανή κόλαση. Έτσι, αυτός καταφεύγει στη βοήθεια του Δόκτορα Στρέιντζ, ο οποίος επιχειρεί να ρίξει ένα ξόρκι λησμονιάς στον πλανήτη, με καταστροφικά όμως αποτελέσματα.

Δες την ταινία απόψε στο Disney Plus .

Infinity War

Disney plus

Ήταν η πιο αναμενόμενη ταινία για το 2018. Το Infinity War κέρδισε τις εντυπώσεις ως μια θεαματική περιπέτεια φαντασίας, την οποία -αν δεν έχεις δει- μπορείς να την παρακολουθήσεις στο Disney Plus , καθώς αυτό το έπος είναι να το βλέπεις ξανά και ξανά, αφού συγκεντρώνει ένα πολύ αγαπητό καστ ηθοποιών. 

Όσον αφορά την υπόθεση, ο πανίσχυρος Thanos επιτίθεται στο σκάφος των Ασγκαρντιανών και κλέβει ένα από τα έξι πετράδια της αιωνιότητας. Ανάμεσα σε αυτόν και τα υπόλοιπα τέσσερα, η απόκτηση των οποίων θα σημάνει την καταστροφή του μισού σύμπαντος, στέκουν μόνον οι Εκδικητές.

H ιδανική επιλογή στο Disney Plus που θα σου χαρίσει ένα υπέροχο βράδυ.

Thor: Ragnarok

Disney plus

Η τρίτη ταινία του γνωστού ήρωα, που πλέον είναι συνυφασμένος με τον Chris Hemsworth, και 17η κατά σειρά στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Εξίσου μια καλή πρόταση για να βάλεις στη λίστα του Disney Plus και να τη δεις από τον καναπέ σου.

Ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς το τρομερό του σφυρί. Πρέπει να νικήσει τον χρόνο για να επιστρέψει στον πλανήτη Asgard και να σταματήσει το Ragnarok, δηλαδή την καταστροφή του πλανήτη του και του πολιτισμού του από μια νέα, παντοδύναμη απειλή, την αδίστακτη Hela.

Black Widow 

καλυτερεσ ταινιεσ μαρβελ marvel disney plus

Ένα κατασκοπικό θρίλερ που δεν μοιάζει με κάποιο άλλο της Marvel, είναι η Black Widow στο Disney Plus. Την πρώτη εμφάνιση της «Χήρας» την είδαμε στο Iron Man 2 του 2009, όπου αποκαλύφθηκαν ορισμένα κομμάτια από το παρελθόν της, ωστόσο το 2015 μάθαμε για τα σημαντικά γεγονότα για την ζωή της.

Η Black Widow, κατά κόσμον Νατάσα Ρομανόφ, βρίσκεται κυνηγημένη από τις Αρχές μετά τα γεγονότα του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», όταν μια παλιά γνώριμη έρχεται να τη βγάλει από την αφάνεια. Αφορμή η σατανική δράση ενός αδίστακτου άντρα, ο οποίος φυλάει μερικά σοκαριστικά μυστικά για την οικογένεια της υπερηρωίδας.

Captain America

καλύτερες ταινίες marvel disney plus

Μια ταινία της Marvel που ξεχωρίζει, αφού μας πηγαίνει πίσω στις δεκαετίες και στο ξεκίνημα του πρώτου Avenger. 

Έπειτα από ένα επεισόδιο με παράπλευρες απώλειες στη Νιγηρία, 117 χώρες του ΟΗΕ καταθέτουν ένα Σύμφωνο που επιχειρεί να ελέγξει τη δράση των Εκδικητών, δηλαδή της επίλεκτης ομάδας υπερηρώων που εγγυάται(;) την παγκόσμια ειρήνη. Ενώ ο Iron Man δείχνει θετικός σε αυτήν την εξέλιξη, ο Captain America αρνείται να υπογράψει οποιοδήποτε χαρτί περιορίζει τη δράση του. Η κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει αναπόφευκτη, την ίδια στιγμή που ένας εξωτερικός εχθρός έχει βάλει μπροστά το δικό του σχέδιο αποσταθεροποίησης.

Διαθέσιμη στο Disney Plus .