Έρχεται στις 17 Φεβρουαρίου του 2023 η επόμενη τεράστια περιπέτεια της Marvel Studios, το Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Οι fans του MCU περιμένουν με ανυπομονησία την ταινία, καθώς εκεί θα δούμε για δεύτερη φορά τον επόμενο μεγάλο villain, αντίστοιχου βεληνεκούς με τον Thanos, τον Kang the Conqueror.

Η Marvel δημοσίευσε το πρώτο επίσημο trailer το οποίο έχει συγκεντρώσει ήδη μέσα σε λίγες ώρες 12 εκατομμύρια προβολές μόνο στο YouTube.

Πρόκειται για την τρίτη ταινία Ant-Man στην οποία θα έχουμε -φυσικά- την επιστροφή του Paul Rudd ως Scott Lang / Ant-Man και της Evangeline Lilly ως Hope van Dyne / Wasp.

Μαζί τους θα δούμε και τον Hank Pym και την σύζυγό του Janet Van Dyne ως προηγούμενους Ant-Man & The Wasp, ενώ στην ομάδα τους προστίθεται και η κόρη του Scott, Cassie.

Στο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά τον Scott Lang μετά από όσα συνέβησαν στο Avengers: Endgame.

Όταν η κόρη του, Cassie, στέλνει ένα μήνυμα στο Κβαντικό Βασίλειο, η οικογένειά τους, μαζί με τους van Dynes, μεταφέρονται σε ένα απόκοσμο σύμπαν.

Εκεί θα συναντήσουν και τον Kang the Conqueror, τον οποίο υποδύεται ο Jonathan Majors, όπως βλέπουμε και στο video. Πρόκειται για την δεύτερη φορά που συναντάμε τον νέο villain, μετά την σειρά Loki.

Στο καστ της παραγωγής συμπεριλαμβάνονται και οι Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton, Randall Park, Gregg Turkington και αλλά και ο Bill Murray.

Σκηνοθέτης είναι ο Peyton Reed, σεναριογράφος ο Jeff Loveness και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Kevin Feige και Stephen Broussard.