Τα γυρίσματα της ταινίας «Joker 2: Folie a Deux» ολοκληρώθηκαν και πλέον περιμένουμε να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο σκηνοθέτης Τόντ Φίλιπς το γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Αυτό ήταν. Ευχαριστώ αυτούς τους δύο (+ όλο το καστ) και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ συνεργείο που έχει να προσφέρει η κινηματογραφική βιομηχανία. Από πάνω μέχρι κάτω. Θα “συρθώ σε μια σπηλιά” τώρα (μοντάζ) και θα τα βάλω όλα μαζί».

Σημειωτέον τα γυρίσματα του σίκουελ που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Τρέλα για Δύο» ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2022 και πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Νέας Υόρκης με τις τελευταίες λήψεις να γίνονται στα διάσημα σκαλιά του Μπρονξ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ και η Ζαζί Μπιτζ.

To «Τζόκερ» κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις στο παγκόσμιο box office και να χαρίσει στον Χοακίν Φίνιξ το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου. Οι New York Times το 2020 τον χαρακτήρισαν εως έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του 21ου αιώνα.

Το πολυαναμενόμενο «Joker 2: Folie a Deux» από την Warner Bros Pictures θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.