Την πρώτη εικόνα της πολυαναμενόμενης τρίτης ταινίας του μας δίνει ο δημιουργός Ari Aster, ο οποίος μετά τα «Hereditary» και «Midsommar» θα σκηνοθετήσει το «Disappointment Blvd».

Ωστόσο,  η ταινία άλλαξε και επίσημα όνομα και θα λέγεται πια «Beau Is Afraid» με τον Joaquin Phoenix να αναλαμβάνει τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το «Beau is Afraid», θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023 από την Α24, το indie κινηματογραφικό στούντιο παραγωγής το οποίο ευθύνεται για μερικές από τις πιο ιδιαίτερες αλλά και πετυχημένες ταινίες των τελευταίων ετών όπως το «Τα Πάντα Όλα», το «Ο Φάρος» καθώς και τα δύο πρώτα θρίλερ του Aster.

Όταν το «Disappointment» ανακοινώθηκε πίσω στον Φεβρουάριο του 2021, ο Aster είχε πει ότι θα έχει διάρκεια 4 ωρών. Μάλιστα, το είχε χαρακτηρίσει ως «εφιαλτική κωμωδία». Ωστόσο, όπως είπε η ταινία δεν θα είναι τρόμου, όπως οι προηγούμενές του.

Μαζί με την αλλαγή του ονόματος, στην δημοσιότητα δόθηκε και το πρώτο εξώφυλλο της ταινίας, όπου βλέπουμε τον Phoenix ως μικρό παιδί.