Ακόμα ένας μεγάλος ηθοποιός αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική. Ο Jim Carrey, αφού «αηδίασε» με το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock, ανακοινώνει ότι μάλλον θα αποσυρθεί για ένα διάστημα. Ο 60χρονος μίλησε στο Access Hollywood πριν από τη νέα του ταινία Sonic the Hedgehog 2 και «έσκασε τη βόμβα».

«Λοιπόν, αποσύρομαι, μιλάω αρκετά σοβαρά. Εξαρτάται, βέβαια, αν οι άγγελοι φέρουν κάποιο είδος σεναρίου που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι. Κάτι μου λέει ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους. Μπορεί να συνεχίσω, αλλά κάνω ένα διάλειμμα» είπε ο Carrey.

Ο Jim πρόσθεσε στην συνέχεια: «Μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου και μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω σε καμβά, και αγαπώ πραγματικά την πνευματικότητα. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην ακούσεις ποτέ άλλη διασημότητα να λέει. Έχω αρκετά. Έχω κάνει αρκετά. Είμαι γεμάτος».

Όσον αφορά τη βιογραφική ταινία της Dolly Parton, η οποία τον θέλει για τον «μουσικό συνεργάτη» της, του Porter Wagoner, παραδέχτηκε: «Θα μιλάω πάντα με την Dolly. Eίναι για μένα ένας άλλος κόσμος που είναι απλώς μεγαλύτερος απ’ όσο μπορείς να φανταστείς».

Παρόλο που ο Carrey δεν έχει προγραμματισμένα άλλα κινηματογραφικά έργα μετά το Sonic the Hedgehog 2, που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 8 Απριλίου, επιστρέφει σε ένα Netflix special προς τιμήν του Bob Saget, με τους Chris Rock, John Mayer, John Stamos και Jeff Ross.

«Ο Bob ήταν απλώς ένα διαμάντι, ένα υπόδειγμα του ανθρώπινου είδους. Ήταν ερωτευμένος, ήταν αστείος, ήταν «τρελός». Η αίσθηση του χιούμορ του ήταν τρομερή», είπε ο Carrey. Πρόσθεσε ότι ο Saget ήταν «απλά ένας υπέροχος τύπος για όλους» και ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους με τους οποίους ήρθε κοντά, όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Bruce Willis: Χειροτέρεψε τους τελευταίους μήνες – Φορούσε ακουστικό στις ταινίες για να του λένε το σενάριο

Tom Parker: Πέθανε στα 33 του ο τραγουδιστής του συγκροτήματος The Wanted

Chris Rock: Οι πρώτες του δηλώσεις για το χαστούκι στα Oscar