Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένουμε όλοι να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Killers Of The Flower Moon». 

Εώς τον Οκτώβριο, που θα κάνει πρεμιέρα η ταινία, η οποία θα είναι διαθέσιμη και στο Apple Tv+, η Paramount Pictures έδωσε το τελικό trailer στις οθόνες μας.

Στο δεύτερο trailer του «Killers Of The Flower Moon», βλέπουμε πως εστιάζει περισσότερο στους χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν, όπως τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την Λίλι Γκλάντστοουν και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Killers Of The Flower Moon

Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Killers Of The Flower Moon», ο οποίος επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη μετά τον «Ιρλανδό», έχει ήδη γίνει θέμα συζήτησης, κυρίως γιατί ενώνει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο μετά από πολλά χρόνια.

Η υπόθεση της ταινίας ακολουθεί μια σειρά δολοφονιών των των Ινδιάνων Οσέιτζ στην Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920. Πρωταγωνιστεί επίσης ο Τζέσι Πλίμονς Γκλάντστοουν και ηθοποιοί από το Osage Nation.

Το «Killers Of The Flower Moon» είναι βασισμένο στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Γκραν. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 19 Οκτωβρίου.

Να πέσει το trailer του «Killers Of The Flower Moon»: