Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Τζούλια Ρόμπερτς. Ίθαν Χοκ. Μαχερσάλα Αλί. Κέβιν Μπέικον. Ένα all-star καστ. Και το τρέιλερ, που μόλις έσκασε μύτη και έκανε 2,5 εκατ. views στο YouTube σε λιγότερο από 24 ώρες, είναι από αυτά που απλώς σημειώνεις release date και περιμένεις. Το Leave The World Behind μπαίνει ήδη στα «άχαστα» στη λίστα με τα προσεχώς του Netflix. Στις 8/12 βγαίνει στην πλατφόρμα, στις 22/11 σε επιλεγμένες αίθουσες για να κάνετε και εσείς τα κουμάντα σας.  

Leave The World Behind

Θρίλερ. Post apocalyptic. Για το τέλος του κόσμου. Το οποίο έρχεται. Γρήγορα. Τρέξε, τρέξε, δεν έχει πουθενά να κρυφτείς. Και κάποιοι το ξέρουν. Ενημερώνοντας μερικούς από τους γύρω τους – αν και δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι πόσο χρήσιμη γνώση είναι το ότι προσεχώς τα πάντα γύρω σου θα γίνουν στάχτη και μπούρμπερη.

Αυτό βέβαια θα μας το απαντήσει η ταινία. Την οποία υπογράφει σκηνοθετικά ο Σαμ Εσμάιλ – ο δημιουργός του Mr. Robot σε περίπτωση που σας χτύπησε κάποιο καμπανάκι οικείου. Το σενάριο προέρχεται από το best seller βιβλίο του Ρουμάαν Αλάμ – ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν από τους αναγνώστες που το απόλαυσαν και το έβαλε σε λίστα με βιβλιοπροτάσεις του. Η υπόθεση έχει να κάνει με μια κυβερνοεπίθεση που οδηγεί στο απόλυτο χάος και στην αναρχία.

Leave The World Behind

‘Η για να δανειστούμε την επίσημη σύνοψη: «Οι διακοπές μιας οικογένειας ανατρέπονται όταν δύο άγνωστοι φτάνουν τη νύχτα, αναζητώντας καταφύγιο από διάφορες κυβερνοεπιθέσεις σε όλη τη χώρα οι οποίες γίνονται όλο και πιο τρομακτικές κάθε λεπτό που περνάει και αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη μοίρα τους σε έναν κόσμο που καταρρέει».

Leave The World Behind

Leave The World Behind: Γιατί υπόσχεται πολλά

«There is no back to normal», το σλόγκαν του Leave The World Behind και δεν ξέρουμε για σας, αλλά είναι από τις περιπτώσεις που θέλουμε να το δούμε… χθες.  Δεν θα αλλάξει η κοσμοθεωρία μας (ειρωνικό ίσως για κάτι που περιγράφει μυθοπλαστικά το τέλος των πάντων) αλλά μοιάζει εγγύηση πως θα το διασκεδάσουμε, έμπροσθεν της μικρής (ή και της μεγάλης) οθόνης.

Leave The World Behind

Ο Εσμάιλ έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, ξέρει να κάνει ατμόσφαιρα, ξέρει να κατευθύνει τη δράση και την πλοκή εκεί που θέλει και πρέπει. Το ότι δουλεύει με ηθοποιάρες, δεν μπορεί, θα κάνει ακόμα καλύτερο το αποτέλεσμα.

Κι αν υπάρχει ένα πρόβλημα, έτσι όπως είδαμε το τρέιλερ, είναι πως μπορεί να ζοριστούμε να… ξεχωρίσουμε τον Ίθαν Χοκ από τον Κέβιν Μπέικον. Σαν να μοιάζουν λίγο αυτοί οι δύο ή είναι ιδέα μας; Γενικότερα ομιλώντας πάντως, το τρέιλερ του Leave The World Behind είναι ο ορισμός του «έτσι γίνεται». Πριν καν δεις την ταινία, γουστάρεις. Το hype ομολογουμένως ανέβηκε κατακόρυφα…

Δείτε το φοβερό και τρομερό τρέιλερ του Leave The World Behind: