Τα τελευταία χρόνια το Netflix μπορεί να μας έχει στενοχωρήσει με αυτά που μας προσφέρει να δούμε, αλλά δε μας έχει στενοχωρήσει ποτέ με αυτα που μας παίρνει από το να δούμε. Η πιο μεγάλη απώλεια που θυμόμαστε, ήταν το Big Bang Theory που έφυγε κάποια στιγμή το 2021 και δεν ξαναγύρισε.

Σε σειρές ειδικά, δεν πρέπει να έχει υπάρξει κάποια απώλεια τους τελευταίους αρκετούς μήνες ή και χρόνο. Οι σειρές είναι πολύ πιο σταθερές από τις ταινίες. Γι’ αυτό και θα πρέπει να έχεις τερματίσει το Netflix για να βρεις σειρά που βρίσκεται στα τελευταία της στην πλατφόρμα.

Σίγουρα πάντως θα πρέπει να έχεις τερματίσει το Netflix για να φτάσεις στο σημείο να δεις αυτές τις 6 ταινίες που βγαίνουν από την πλατφόρμα ως το τέλος Απριλίου, με τις 2 εξ αυτών να ετοιμάζονται για αναχώρηση την Δευτέρα και την Τρίτη.

Για να μην είμαστε και απόλυτα άδικοι, με εξαίρεση το 3ο Kung Fu Panda, τις υπόλοιπες 5 δεν χάνεις απολύτως τίποτα από τη ζωή σου με το να μην τις δεις. Αν, παρ’ όλα αυτά, έχεις τελικιάσει την θέαση, τότε ίσως 2-3 από αυτές να σου κινήσουν το ενδιαφέρον.

Οι 6 ταινίες που φεύγουν από το Netflix τον Απρίλιο: Για να τις δεις, πρέπει να έχεις τερματίσει την πλατφόρμα

Τα 6 bye bye του Netflix τον Απρίλιο

8MM

Πότε φεύγει: 13 Απριλίου

Gemini Man

Πότε φεύγει: 9 Απριλίου

Kung Fu Panda 3

Πότε φεύγει: 29 Απριλίου

Studio 666

Πότε φεύγει: 29 Απριλίου

Matilda

Πότε φεύγει: 13 Απριλίου

School Life

Πότε φεύγει: 8 Απριλίου