Ένας μήνας έμεινε για την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και οι λάτρεις του Netflix θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν binge watching με το Μπρίτζερτον (Η Ιστορίας της Βασίλισσας Καρλόττας), παράλληλα σχεδόν με την έκτη σεζόν του Πωλείται στο Χόλιγουντ (Selling Sunset). Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει και για την επιστροφή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, με το Fubar.
Για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τις προεκλογικές κορώνες, η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του βραβευμένου Καλύτερα να Φύγεις με τον Τομ Ρόμπινσον, ενώ οι φαν των κορεάτικων σίριαλ θα μπορούν να λιώσουν με το Η Καλή Κακή Μάνα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως από τις 2 Μαΐου στριμάρει το Ο Ράφτης, ενώ στις 3 Μαΐου «ανέβηκε» το Προξενιό α λα Εβραϊκά.

Πέμπτη 3 Μαΐου

Προξενιό α λα Εβραϊκά – Jewish Matchmaking

Η κορυφαία Εβραία προξενήτρα, Αλίζα Μπεν Σαλόμ βοηθάει με την παραδοσιακή πρακτική του ραντεβού να βρουν την αδελφή ψυχή τους στον σημερινό κόσμο.

Παρασκευή 4 Μαΐου

Μπρίτζερτον: Η Ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας – Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Σεζόν 3)

Ο γάμος της νεαρής βασίλισσας Καρλόττας με τον βασιλιά Γεώργιο της Αγγλίας πυροδοτεί μια επική ιστορία αγάπης και μεταμορφώνει την υψηλή κοινωνία σε αυτό το prequel της αγαπημένης σειράς.

Τετάρτη 10 Μαΐου

Dance Brothers

Δύο αδέρφια, τα οποία προσπαθούν να τα καταφέρουν ως χορευτές, ανοίγουν το δικό τους κλαμπ, αλλά η καλλιτεχνική τους ορμή σύντομα συγκρούεται με την επιχειρηματική, απειλώντας τη σχέση τους.

Παρασκευή 12 Μαΐου

Black Knight

Σε ένα δυστοπικό 2071, όπου η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει αλλάξει δραματικά τον τρόπο ζωής, η επιβίωση της ανθρωπότητας εξαρτάται από τους Μαύρους Ιππότες — και απέχουν πολύ από τους κλασικούς διανομείς.

Fab 5 – Queer Eye (7η σεζόν)

To πάρτι των Fab Five συνεχίζεται στη Νέα Ορλεάνη με εμπνευσμένους ήρωες — και μεταμορφώσεις που καταπλήσσουν.

Τετάρτη 17 Μαΐου

Δόκτωρ Τσα

Είκοσι χρόνια αφότου εγκατέλειψε την ιατρική της σταδιοδρομία, μια νοικοκυρά επιστρέφει – πασχίζοντας να βρει τα πατήματά της σε ένα επάγγελμα γεμάτο εκπλήξεις.

Πέμπτη 18 Μαΐου

XO, Kitty

Μια νέα ιστορία αγάπης ξετυλίγεται όταν η έφηβη προξενήτρα Κίτι ξανασμίγει με τον -εξ’ αποστάσεως- φίλο της στο ίδιο λύκειο της Σεούλ, όπου φοιτούσε η μακαρίτισσα μητέρα της.

https://youtu.be/vP9C33H6G3E

Παρασκευή 19 Μαΐου

Πωλείται στο Χόλιγουντ – Selling Sunset (6η Σεζόν)

Τα ρίσκα και τα τακούνια βρίσκονται στα ύψη, καθώς οι παλιές κάνουν μεγάλες αλλαγές και δύο νέα μέλη αναστατώνουν την ομάδα.

Σάββατο 20 Μαΐου

Η Καλή Κακή Μάνα

Ένα τραγικό ατύχημα αφήνει έναν πολλά υποσχόμενο εισαγγελέα με το μυαλό ενός παιδιού – αναγκάζοντας αυτόν και τη μητέρα του να ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να θεραπεύσουν τη σχέση τους.

Πέμπτη 25 Μαΐου

FUBAR

Όταν ένας πατέρας και μια κόρη μαθαίνουν ότι αμφότεροι εργάζονται κρυφά ως χειριστές της CIA, συνειδητοποιούν ότι η σχέση τους είναι ένα ψέμα και πως πραγματικά δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Η σειρά καταπιάνεται με την παγκόσμια δυναμική της οικογένειας σε έναν «κόσμο» κατασκόπων, δράσης και χιούμορ.

https://youtu.be/f6A56zcGeWE

Δευτέρα 30 Μαΐου

Καλύτερα να Φύγεις με τον Τιμ Ρόμπινσον – I Think You Should Leave with Tim Robinson

Η κωμική σειρά με τις διθυραμβικές κριτικές επιστρέφει για την Τρίτη σεζόν με τους σεναριογράφους να φέρνουν στο προσκήνιο το ξεχωριστό στυλ κωμωδίας. Με το παρατηρητικό χιούμορ τους, σατιρίζουν τις πιο παράξενες καταστάσεις της ζωής.