Τα τελευταία 2 χρόνια με την παρουσία τόσων παραγωγών στην Ελλάδα, ήλπιζαν όλοι οι εντός κι εκτός των τειχών της ελληνικής μυθοπλασίας να μπορέσουμε να δείξουμε στον κόσμο την ποιότητα μας, είτε μέσω του Netflix είτε στα διεθνή φεστιβάλ.

Έφαγαν μια πρώτη κρυάδα με το Maestro, που οκ, είναι μια σχετικά καλή σειρά για να δείξουμε στο εξωτερικό και σίγουρα δεν έχει σχέση με τις έτερες ελληνικής προέλευσης προσθήκες. Θα πάρουν και μια δεύτερη κρυάδα με το Σμύρνη Μου Αγαπημένη. Ε, ήρθε να τριτώσει το κακό για την ελληνική μυθοπλασία που δε θα ξέρει πώς να αλλάξει το ίματζ της αν τυχόν δουν στο εξωτερικό όλο μας το εύρος.

Το The Bachelor που θα βρίσκεται από 1η Ιουνίου στην πλατφόρμα, ευτυχώς δεν θα αφορά το διεθνές Netflix, αλλά μόνο το ελληνικό. Έτσι όμως λέγαμε και για το Maestro και η δημοφιλία της σειράς εντός των τειχών οδήγησε τους συντελεστές του Netflix στο να ανοίξουν το μονοπάτι για το πρότζεκτ του Παπακαλιάτη και στις διεθνείς αγορές.

Θα είναι ακραία απίθανο να σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και να φτάσει το The Bachelor να βλέπεται από έναν Αμερικάνο στην Καλιφόρνια και να πρέπει η ελληνική μυθοπλασία να ταυτιστεί με αυτό το ταλαντούχτο καστ.

Αλλά ας διατηρήσουμε μια πισινή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, ήδη οι σκέψεις για να γίνει cancel στη συνδρομή και να ακυρωθεί το rebill, έχουν αρχίσει να εντείνονται.

Δε θα ζω εγώ σε έναν κόσμο που το The Bachelor είναι στην πρώτη θέση των trends στο Netflix.