Έχουν περάσει 4 χρόνια από το Get Out και άλλα 2 από το Us. Ο Τζόρνταν Πιλ έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα από τους αγαπημένους του horror κοινού και προσέφερε μια δική του μορφή αφήγησης στο χολιγουντιανό σινεμά. Έχοντας πια τα γαλόνια και την αναγνώριση, ο δημιουργός φέρνει την τρίτη του ταινία, η οποία ενδεχομένως να είναι και το φινάλε μιας νοηματικής τριλογίας τρόμου, αν κρίνουμε από παλιότερα λεγόμενα του.

Το Nope παρουσιάστηκε χθες μέσω ενός πόστερ που δημοσίευσε στα social media του ο Τζόρνταν Πιλ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες ως προς το τι θα πραγματεύεται η ταινία. Μόνο ο τίτλος μπορεί να δώσει κάποια λίγα στοιχεία, καθώς πρόκειται για μια λέξη που λες συνήθως στον εαυτό σου στο σκοτάδι, όταν έχεις δει κάτι που δεν θα έπρεπε να δεις, που δε θα έπρεπε να είναι ορατό και προσπαθείς να σε πείσεις ότι το μυαλό και τα μάτια σου σου παίζουν κάποιο παιχνίδι.

Στο πόστερ βλέπουμε ένα σύννεφο που έχει ουρά χαρταετού και μια φωτισμένη πόλη ανάμεσα στα βουνά, σαν ένα λούνα παρκ που εμφανίζεται ένα συγκεκριμένο βράδυ του έτους και χάνεται ξανά από το βλέμμα. Το Nope θα είναι έτοιμο για τις αίθουσες στις 22 Ιουλίου του 2022, με τα τόσα μαζεμένα δυάρια να έχουν σίγουρα μια σημασία, η οποία θα αποκαλυφθεί όταν γνωστοποιηθεί και το στόρι.

Ο Ντάνιελ Καλούγια, με το Όσκαρ Β΄Ανδρικού στα χέρια, επιστρέφει σε ταινία του Τζόρνταν Πιλ μετά το Get Out, ενώ μαζί του πρωταγωνιστούν η Κίκι Λέιν και ο Στίβεν Γέουν, που είδαμε φέτος στην ταινία Minari.