Το «Avatar: The Way of Water» είναι μια ταινία που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα, αποτελώντας αξιοσημείωτη κινηματογραφική επιτυχία. Αρκετοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να δουν το έπος του Τζέιμς Κάμερον να μπαίνει στη βιβλιοθήκη του Disney+ και τούτο έγινε πράξη.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Disney Plus στις 7 Ιουνίου. Το sequel του «Avatar» του 2009 βγήκε στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο και έγινε η τρίτη ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών.

Στην ταινία ο Τζέικ Σάλι ζει με την νέα του οικογένεια στον πλανήτη Πανδώρα, όταν μία απειλή από το παρελθόν επιστρέφει για να αποτελειώσει ό,τι ξεκίνησε κάποτε. Ο Τζέικ θα πρέπει να συνεργαστεί με τον στρατό του Ναβί για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό και να προστατέψουν τον πλανήτη τους.

Στα 13 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία «Avatar» και έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών, ο Κάμερον δημιούργησε τέσσερα sequel. Έχουν γυριστεί πλήρως δύο από αυτά, το «Avatar: The Way of Water » και «Avatar 3», ενώ μέρη του «Avatar 4» έχουν επίσης γυριστεί. Εάν το franchise του Κάμερον πάει σύμφωνα με το σχέδιο, τα γυρίσματα από το «Avatar 4» θα ολοκληρωθούν σύντομα και το «Avatar 5» θα γυριστεί από την αρχή στο σύνολό του.