Πριν από μερικούς μήνες, έγινε γνωστό πως το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει την ιστορία των 4 γυναικών που τα έβαλαν με έναν κακοποιητικό άντρα, μια ιστορία που έμεινε ανολοκλήρωτη για 23 χρόνια και δημιούργησε τον, ίσως, μεγαλύτερο τηλεοπτική μύθο.

Το ενδιαφέρον είχε στραφεί στο καστ, στο αν θα δούμε κάποιους ηθοποιούς από το παλιό καστ. Αυτό είχε ξεκαθαριστεί ότι δεν θα συμβεί, η παραγωγή είχε στραφεί σε άλλες ηθοποιούς για τους 4 πρωταγωνιστικούς ρόλους και τα ονόματά τους έγιναν γνωστά σήμερα. Και θα συναρπάσουν.

Τα 4 κρίσιμα ερωτήματα για την μοίρα των γυναικών

  • Τι απέγιναν αυτές οι τέσσερις μοιραίες γυναίκες;
  • Κατάφεραν να κοιτάξουν κατάματα το πεπρωμένο τους;
  • Αποδόθηκε δικαιοσύνη;
  • Η εκδίκηση είναι πάντοτε απαραίτητο μέσο για την κάθαρση;

Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις ιστορίες, ένα κοινό νήμα που τις δένει, ένας ορκισμένος σκοπός.

Επιστρέφουν.

Στη μεγάλη οθόνη.

Ποιες είναι οι 4 πρωταγωνίστριες των ταινιών; Ποιες ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν την Αλέκα, τη Ντομινίκ, τη Φωτεινή και την Πόπη;

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:

Βασιλική Ανδρίτσου ως Αλέκα Καλουδάκη

Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή

Παναγιώτα Βλαντή ως Ντομινίκ Σεζάρ

Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή

Μαρία Λεκάκη ως Φωτεινή Τσιντικίδου

Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή

Ελένη Ουζουνίδου ως Πόπη Καμένου

Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή

Λίγα λόγια για την πλοκή στο Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή

Η ταινία Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή, που θα έχει 2 μέρη, ακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, οι οποίες συναντιούνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο, όπου κακοποιούνται σεξουαλικώς και κατ’ εξακολούθηση από έναν νεαρό κοινωνικό λειτουργό, τον Γεράσιμο Μαντά, και ορκίζονται να πάρουν κάποτε εκδίκηση. Τώρα ξανασυναντιούνται με σκοπό να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους.

Θυμίζουμε ότι το «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή» δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Τα γυρίσματα της σειράς διακόπηκαν, αφήνοντας την εξέλιξη της υπόθεσης στο πιο ενδιαφέρον της σημείο: στη στιγμή της κατά πρόσωπο αντιπαράθεσης των τεσσάρων πρωταγωνιστριών με τον “εχθρό” τους.

Έτσι φτάνει η στιγμή να ανακαλύψουμε πώς ολοκληρώνεται το σχέδιο εκδίκησης των τεσσάρων γυναικών.

Οι ταινίες θα είναι μία παραγωγή της SHOWTIME PRODUCTIONS, της πρώτης ελληνικής εταιρίας που κατάφερε πέντε ταινίες της – The Bachelor 1, 2, 3 & 4 και SAISON MORTE (ΝΕΚΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ) – να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Netflix και πανηγυρικά εγκαινίασε την παρουσία ελληνικών σειρών και ταινιών στο διεθνές στερέωμα του Netflix.

Συντελεστές
Παραγωγή: Showtime Productions
Παραγωγός: Παντελής Καλατζής
Σενάριο- Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

Έναρξη γυρισμάτων: Αύγουστος 2024
Προβολή στις αίθουσες: Ιανουάριος 2025