«Παράπλευρες απώλειες» καλείται να αντιμετωπίσει ο Will Smith, μετά από το χαστούκι που έδωσε στον Chris Rock. Πέρα από την σφοδρή κριτική που δέχτηκε, τώρα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του. Τα επερχόμενα έργα του έχουν «παγώσει» μετά τα Oscars. Συγκεκριμένα, το «Fast and Loose» του Netflix και το «Bad Boys 4» της Sony, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Tο Netflix βρισκόταν στη διαδικασία εύρεσης νέου σκηνοθέτη για το «Fast and Loose», αφού ο David Leitch αποσύρθηκε από το έργο ενόψει των βραβείων Όσκαρ. O Smith επρόκειτο να υποδυθεί έναν αρχηγό σε ομάδα εγκλήματος με πρόβλημα μνήμης. Αφού ξυπνά μυστηριωδώς στην Τιχουάνα, ο χαρακτήρας αναγκάζεται να ανακαλύψει το παρελθόν του, οδηγώντας τον να μάθει ότι έχει ηγηθεί δύο ταυτοτήτων. Η μία ως πλούσιος άρχοντας του εγκλήματος και η άλλη ως μυστικός πράκτορας της CIA.

Παραμένει αβέβαιο εάν το Netflix θα συνεχίσει την παραγωγή του Fast and Loose κι αν θα αναζητήσει ένα νέο ηθοποιό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η είδηση ​​«έσκασε» μετά την παραίτηση του Smith από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών την Παρασκευή.

Η Sony «φρενάρει», επίσης, το Bad Boys 4, το οποίο βρισκόταν στα σκαριά. Το «Emancipation», από την άλλη, που δημιουργήθηκε για την Apple+, έχει ήδη ολοκληρωθεί, ανέφερε το ρεπορτάζ. Στο θρίλερ πρωταγωνιστεί ο Smith ως ένας δραπέτης σκλάβος στη Λουιζιάνα που εντάσσεται στον Στρατό της Ένωσης. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2022, αλλά η Apple δεν έχει ακόμη εκδώσει επίσημη ημερομηνία.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Παραιτείται ο Will Smith από μέλος της Ακαδημίας μετά το χαστούκι στα Oscars

Marvel: Αυτές είναι οι επερχόμενες ταινίες του Phase 4 – Όσα γνωρίζουμε ήδη

Οι σειρές και οι ταινίες που «προσγειώνονται» στο Netflix τον Απρίλιο