Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι στην Αυστραλία, με αποτέλεσμα η εμπειρία τους στο ξενοδοχείο που φιλοξενούνταν, να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Έξι κατσαρίδες, φιλοξενούνταν επίσης στο δωμάτιο που είχαν κλείσει, για αυτό και απευθύνθηκαν στην διεύθυνση του ξενοδοχείου, ωστόσο η απάντηση τους εξέπληξε.

Το ξενοδοχείο «Koala Tree Motel» του Πορτ Μακουόρι στη Νέα Νότια Ουαλία, το οποίο είχε βαθμολογία 2,5 αστέρια στη Google, δέχτηκε μία ακόμα αρνητική κριτική στο TripAdvisor, καθώς η γυναίκα, έγραψε το εξής:

«Καλέσαμε στο νούμερο που μας έδωσαν σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι μετά τα μεσάνυχτα και ουσιαστικά μας είπαν πως δεν μας πίστευαν».

Η γυναίκα μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok μέσα από ένα βίντεο που έγινε γρήγορα viral. Σε αυτό η γυναίκα φαίνεται να πλησιάζει τη ρεσεψιόν και να καταγγέλλει στον υπεύθυνο την ύπαρξη των κατσαρίδων στο δωμάτιο.

«Δεν βάλαμε εμείς τις κατσαρίδες μέσα, δεν ήταν βρώμικο το δωμάτιο», ήταν η απάντηση που ΄λελαβε.

Τότε η γυναίκα απάντησε: «Μια, άντε δύο κατσαρίδες μπορώ να το καταλάβω. Αλλά έξι; Αυτό δεν είναι φυσιολογικό».

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου τότε την παρέπεμψε να κάνει τα παράπονά της στις τοπικές Αρχές, με περίσσιο… θράσος.

«Πήγαινε να μιλήσεις με το τοπικό δημοτικό συμβούλιο. Η γυναίκα που είναι επικεφαλής προκαλεί αυτά τα προβλήματα», της είπε και επανέλαβε πως τα δωμάτια τους είναι καθαρά.

Όταν μάλιστα ζήτησε να της επιστραφούν τα χρήματα, ο υπάλληλος αρνήθηκε και της είπε πως θα της έδιναν πίσω μόνο το ποσό που κατέβαλε για την αναβάθμιση. Όταν τον ρώτησε γιατί, εκείνος της απάντησε: «Γιατί έτσι μου αρέσει!».

«Θα με χρεώσετε για μια υπηρεσία που δεν μου προσφέρατε;», ρωτάει η ίδια και ο άνδρας με τη σειρά του της είπε: «Νομίζω πως ανησυχείτε για τις κατσαρίδες πάρα πολύ. Δεν με νοιάζει. Δηλαδή τι θα θέλατε να κάνω αν βρίσκονταν στο δωμάτιό σας τετράποδα ζώα;».

@kittti28 #koalatreemotel #wth #wtf #customerservice #karen #karenowner #amiwrong #customerservicefail #hotelhell #hotelfromhell #nightmare #gordonramseyreacttothisplease @Gordon Ramsay ♬ original sound – Kitti