Ο Σαμ Χάσκελ, γιος κορυφαίου πρώην ατζέντη του Χόλιγουντ και τηλεοπτικού παραγωγού, συνελήφθη στο Λος Άντζελες ως ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του και των πεθερικών του. 

Η σύλληψη του 35χρονου έγινε αφού βρέθηκε διαμελισμένο γυναικείο πτώμα σε κάδο. Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για τη σύζυγο του Σαμ Χάσκελ, Μέι, ενώ οι γονείς της αγνοούνται και ο συλληφθείς θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία τους, αναφέρει ο Guardian.

Εργάτες στο σπίτι του Σαμ Χάσκελ ανέφεραν ότι είδαν κάτι που έμοιαζε με διαμελισμένο πτώμα- που στη συνέχεια εξαφανίστηκε- στον ιδιωτικό δρόμο της οικίας την Τρίτη. 

Μία ημέρα αργότερα, άστεγος που έψαχνε για ανακυκλώσιμα υλικά σε κάδο απορριμμάτων βρήκε τον κορμό γυναικείου σώματος μέσα σε μια τσάντα. Το εμπορικό κέντρο απέχει περίπου 8 χιλιόμετρα από το σπίτι στο οποίο ζούσε ο Χάσκελ με την σύζυγό του και τα πεθερικά του. 

Στην ίδια μονοκατοικία οι αστυνομικοί βρήκαν αίμα και άλλες αποδείξεις που παραπέμπουν σε δολοφονία και διαμελισμό πτώματος, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα. 

Ο Σαμ Χάσκελ και η σύζυγός του, Μέι, είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται σε συγγενείς. Σύμφωνα με τους Times, το 2008 ο 35χρονος είχε συλληφθεί για επίθεση και τέθηκε σε δικαστική επιτήρηση για τρία χρόνια. 

Ο πατέρας του 35χρονου, Σαμ Χάσκελ ο πρεσβύτερος, είναι παραγωγός και πρώην κορυφαίο στέλεχος της William Morris, που εκπροσωπούσε μεταξύ άλλων τους Ντόλι Πάρτον, Τζορτζ Κλούνεϊ, Γούπι Γκόλντμπεργκ και τον πρίγκιπα Εδουάρδο. 

Πηγή φωτογραφίας: Los Angeles Police Department