Ένα τεράστιο σοκ περίμενε τους πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά σε κήπο σπιτιού στην Αριζόνα των ΗΠΑ καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αδιανόητο έγκλημα.

Σύμφωνα με τη New York Post, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας με την πυροσβεστική να ειδοποιείται για πυρκαγιά σε κήπο οικίας. Πυροσβέστες που μετέβησαν στο σημείο βρήκαν τυλιγμένο στις φλόγες ένα μεταλλικό βαρέλι και στο εσωτερικό του εντόπισαν ανθρώπινα υπολείμματα.

Λίγο αργότερα, ένας άνδρας ονόματι Κρίστοφερ Τσέις, τηλεφώνησε στην αστυνομία και αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει τον πατέρα του, του οποίου το πτώμα διαμέλισε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη.

Ο 32χρονος κρατούσε ομήρους τρία άτομα, των οποίων το ΙΧ έκλεψε για να μπορέσει να διαφύγει.

Η αστυνομία αντέδρασε με ψυχραιμία, έληξε αναίμακτα την ομηρία και συνέλαβε τον δράστη που ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον πατέρα του πυροβολώντας τον. Η αποκάλυψη που σόκαρε ακόμα περισσότερο αρχές και κοινή γνώμη είναι ότι για να διαμελίσει το πτώμα και να του βάλει φωτιά, είχε τη βοήθεια της μητέρας του!

Ο 32χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, βεβήλωση σορού, απαγωγή, επίθεση, ληστεία και παραποίηση στοιχείων ενώ η μητέρα του κρατείται για συνέργεια στην απόπειρα απόκρυψης του φόνου.