Με την ιστορική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ να αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, μια απρόβλεπτη «χείρα βοηθείας» έρχεται σήμερα από τη Ρωσία.

Και πιο συγκεκριμένα από τον Βίκτορ Μπουτ, τον διαβόητο Ρώσο έμπορο όπλων, ο οποίος προτρέπει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να βρει «καταφύγιο» στην πατρίδα του, για λόγους ασφαλείας.

Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο «Tass», ο Μπουτ, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος πρόσφατα από την Ουάσινγκτον, στο πλαίσιο ανταλλαγής κρατουμένων με τη Μόσχα, πρότεινε στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για 34 συνολικά κατηγορίες, να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ, όπου κινδυνεύει, όπως υποστηρίζει, να πέσει θύμα δολοφονίας!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά τον προέτρεψε, επίσης, να ξεκινήσει την… επανάσταση του αμερικανικού λαού από την Ρωσία!

«Η ζωή σας κινδυνεύει στις ΗΠΑ. Η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν θα σας παρασύρει απλώς μέσω της Δικαιοσύνης στη φυλακή. Προτιμά να σας στερήσει τη ζωή, παρά να σας αφήσει να κινείστε στο δρόμο της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βίκτορ Μπουτ σε σχετική επιστολή του στον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ και, μεταξύ άλλων, προσθέτει «θα είστε ευπρόσδεκτος στη Ρωσία, θα βρείτε ένα καταφύγιο ειρήνης και, από εδώ, θα είστε σε θέση να ηγηθείτε του αγώνα για την ευημερία του αμερικανικού λαού».