Η δικηγόρος Nicole Schreib ετοιμαζόταν να ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι με πτήση της American Airlines, όταν, όπως λέει, εντόπισε δύο γυναίκες σε κατάσταση μεγάλης μέθης στην τουαλέτα του αεροδρομίου.

Όταν επιβιβάστηκε στην πτήση με τον αρραβωνιαστικό της, συνειδητοποίησε ότι μία από τις γυναίκες ήταν στην ίδια πτήση και μάλιστα καθόταν μπροστά της, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί.

«Η γυναίκα με το ζόρι μιλούσε», δήλωσε η Nicole. «Αυτή η γυναίκα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτό το αεροπλάνο. Ανησύχησα, ειλικρινά».

Στη μέση της πτήσης, άρχισε να κάνει εμετό και λέρωσε και τις τσάντες της Nicole, οι οποίες ήταν τοποθετημένες κάτω από το κάθισμα μπροστά της.

Η δυσαρεστημένη επιβάτης είπε ότι δεν τράβηξε φωτογραφίες από τον εμετό και ότι της είπαν ότι δεν μπορούσαν να τον καθαρίσουν. Αφού προσγειώθηκε το αεροπλάνο, εξοργισμένη πια η ίδια, επικοινώνησε με την εταιρεία, ελπίζοντας ότι θα την αποζημιώσει για την ταλαιπωρία.

Κατήγγειλε δε, ότι το πλήρωμα της πτήσης γνώριζε ότι ήταν μεθυσμένη η γυναίκα όταν επιβιβάστηκε στην πτήση.

«Λυπούμαστε που μαθαίνουμε ότι η περιουσία σας υπέστη ζημιά από άλλον επιβάτη», έγραφε το email, ωστόσο «Δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για τις πράξεις ενός άλλου ατόμου».
«Αν και σίγουρα μπορώ να καταλάβω την απογοήτευσή σας για την κατάσταση, ακούσια πράγματα μπορούν και συμβαίνουν σε δημόσιους χώρους. Αν και είναι ατυχές το γεγονός ότι εμπλακήκατε σε αυτή την κατάσταση, δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για τις πράξεις ενός άλλου ατόμου», απάντησε χαρακτηριστικά η αερπορική.

Αφού πίεσε περαιτέρω το θέμα, η Nicole είπε ότι της προσφέρθηκαν 50 δολάρια ως αποζημίωση:

«Δεν πρόκειται για τα χρήματα», υποστήριξε. «Πρόκειται για την ανάληψη λίγης ευθύνης και την πραγματική συγγνώμη για ό,τι συνέβη».

Εκπρόσωπος της American Airlines δήλωσε στη DailyMail: «Προσπαθούμε να παρέχουμε μια θετική ταξιδιωτική εμπειρία για όλους τους πελάτες μας και ένα μέλος της ομάδας μας επικοινώνησε μαζί μας για να μάθει περισσότερα».

Η δικηγόρος αξιοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί το τι είχε συμβεί -μαζί με ένα σύντομο βίντεο της μεθυσμένης γυναίκας που ήταν ξαπλωμένη στη θέση της με τα πόδια της στον τοίχο.

«Η American Airlines επέτρεψε σε αυτήν τη μεθυσμένη, λεκτικά υβριστική γυναίκα να είναι στην πτήση μου, παρά το γεγονός ότι απομάκρυνε έναν από τους φίλους της», έγραψε η Nicole στο X.