Εντοπίστηκε, έπειτα από ανθρωποκυνηγητό τριών ημερών, ο 21χρονος Ολλανδός ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης είχε σκοτώσει, σε ένα σπίτι στην περιοχή Μοντάλντο ντι Μοντόβι του Κούνεο στη βόρεια Ιταλία τον πατέρα του κι έναν οικογενειακό φίλο.

Έκτοτε, τα ίχνη του Σάσα Τσανγκ αγνοούνταν, ωστόσο εντοπίστηκς σήμερα, ξαπλωμένος χωρίς ρούχα σε ένα παγκάκι έξω από μια εκκλησία στο Τόρε Μοντόβι του Κούνεο.

Αμέσως μετά τη διπλή δολοφονία, ένας άντρας κυνήγησε και προσπάθησε να πιάσει τον 21χρονο, τον έριξε για λίγο στο έδαφος, ωστόσο εκείνος κατάφερε να σηκωθεί και να ξεφύγει μέσα στο δάσος της Βαλ Κορσάλια.

Οι αστυνομικοί της περιφέρειας του Κούνεο οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμού του, χρησιμοποιώντας ελικόπτερα και σκύλους, ενώ ζητήθηκε και η βοήθεια κυνηγών της περιοχής, ου γνώρισαν μονοπάτια σε βουνά και δάση της περιοχής.

Μάλιστα, οι κυνηγοί ήταν αυτοί που τον εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής και ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές για τη σύλληψή του.

«Ο εφιάλτης επιτέλους τελείωσε, έστω κι αν αυτή η ιστορία αφήνει δύο νεκρούς… είναι μια πολύ βαριά τραγωδία» είπε ο δήμαρχος του Μοντάλντο ντι Μοντόβι.

Πώς έφτασε στη διπλή δολοφονία ο νεαρός Ολλανδός

Σύμφωνα με τις αναφορές, στη συγκεκριμένη περιοχή μια μεγάλη παρέα Ολλανδών είχε αγοράσει ένα σπίτι για να περνάει την περίοδο των διακοπών.

Τόσο ο 21χρονος όσο και ο πατέρας του είχαν προσκληθεί να περάσουν μερικές ημέρες εκεί από τον οικογενειακό τους φίλο, ενώ ο δράστης ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, καθώς τον είχε εγκαταλείψει η κοπέλα του.

Οι έρευνες είχαν ήδη περιοριστεί την Πέμπτη στο Τόρε Μοντόβι, αφού τα ίχνη του 21χρονου είχαν εντοπιστεί, ωστόσο όταν εκείνος το αντιλήφθηκε, ξαναγλίστρησε στους θάμνους, κερδίζοντας έτσι μερικές ώρες, μέχρι να πέσει οριστικά στα «δίχτυα» των αστυνομικών.