Ο 54χρονος Μάθιου Πέρι, θρυλικός ήρωας στη σειρά «Φιλαράκια», πιθανώς να αποκτήσει μετά θάνατον το δικό του αστέρι στην «Λεωφόρο της Δόξας» στο Χόλιγουντ.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ, το οποίο επιβλέπει τη «Λεωφόρο της Δόξας», είπε ότι θα ήθελαν να τιμήσουν τον Μάθιου Πέρι με ένα αστέρι, σε μια ειδική τελετή, μετά τον τραγικό θάνατό του το Σάββατο.

Ο ηθοποιός είχε προηγουμένως επιλεγεί για να αποκτήσει αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» το 2013, αφού υποβλήθηκε σχετικό αίτημα από την εταιρεία δημοσίων σχέσεων του, αλλά δεν είχε προγραμματιστεί ποτέ μια τελετή και το βραβείο έληξε το 2018.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ θα ήθελε να τοποθετήσει το αστέρι του Μάθιου Πέρι στην ίδια περιοχή που βρίσκονται τα αστέρια των συμπρωταγωνιστών του στα «Φιλαράκια», Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ που βρίσκονται στη Hollywood Blvd και Vine Street, μια από τις μεγαλύτερες διασταυρώσεις στο Λος Άντζελες.

Αν η οικογένειά του αποφασίσει να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, θα πρέπει να δεχτεί το αστέρι εκ μέρους του και να οργανώσει την τελετή, η οποία θα περιλαμβάνει μια λίστα καλεσμένων 60-90 ατόμων, αλλά και ένα ποσό χορηγίας ύψους 75.000 δολαρίων.