Οι βασιλικοί θαυμαστές έχουν ξετρελαθεί με την ομοιότητα του πρίγκιπα Τζορτζ με τον πατέρα του, πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο μελλοντικός βασιλιάς, 10 ετών, εμφανίστηκε μαζί με την αδελφή του Σαρλότ, 8 ετών, και τον αδελφό του Λούις, 4 ετών, σε μια συναυλία μαζί με τη μητέρα τους, Κάθριν, στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. 

Οι βασιλικοί θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν πως ο νεαρός πρίγκιπας Τζορτζ έχει εκπληκτική ομοιότητα με τον πατέρα του στην ίδια ηλικία. Οι φωτογραφίες του πρίγκιπα της Ουαλίας, σε ηλικία 10 ετών, δείχνουν το ίδιο χαμόγελο και τα ίδια μαλλιά με τον μικρό Τζορτζ, αναφέρει η Daily Mail.

Η μητέρα του, Κάθριν, διοργάνωσε την εκδήλωση «Together At Christmas» στο Αβαείο του Γουέστμινστερ και υποδέχτηκε την οικογένειά της, μέλη της μοναρχίας και πολλές διασημότητες. Καθώς περπατούσαν στον προαύλιο χώρο του Αβαείου, τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας σταμάτησαν για λίγο για να στείλουν χριστουγεννιάτικες κάρτες, σε ένα ειδικό γραμματοκιβώτιο, που περιείχε μηνύματα για παιδιά που μπορεί να δυσκολεύονται αυτά τα Χριστούγεννα.

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images