Οι απίστευτες λεπτομέρειες μιας δολοφονίας που έγινε το 2018 αποκαλύφθηκαν αυτές τις μέρες σε δίκη που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στις ΗΠΑ, κάτι λογικό, αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο δράστης στραγγάλισε τη σύζυγό του επειδή αρνήθηκε να πάει σε ριάλιτι.

Ήταν Απρίλιος του 2018 όταν ο 55χρονος Ντέιβιντ Τρόουνς ειδοποίησε τις αρχές ότι βρήκε τη σύζυγό του νεκρή στη μπανιέρα του σπιτιού, λίγη ώρα αφού επέστρεψε από δουλειές που έκανε και τη βόλτα των σκυλιών του. Η νεκροψία στο πτώμα της 39χρονης Σάντι είχε δείξει χτυπήματα στο πρόσωπο και σημάδια στραγγαλισμού και όπως επιβεβαιώθηκε, το θύμα είχε όντως δολοφονηθεί.

Οπως αποκαλύφθηκε, ο Τρόουνς είχε ξοδέψει μια περιουσία για να ανακαινίσει το σπίτι του ζευγαριού και πίεζε τη σύζυγό του να πάει στο ριάλιτι Zombie House Renovations που ασχολείται με αυτό ακριβώς το θέμα. Όταν η Σάντι αρνήθηκε, οι δυο τους, που ήδη βρίσκονταν σχεδόν σε διάσταση, τσακώθηκαν και ο 55χρονος τη δολοφόνησε.

Στη δίκη που ολοκληρώθηκε, ο δικαστής αποφάνθηκε ότι δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια. Η ποινή που τελικά του επιβλήθηκε είναι 39 χρόνια.