Στον απόηχο των διαρκών συζητήσεων αναφορικά με την τροχιά που χάραξε ο Μασκ στο Twitter, τόσο από πλευράς διαφήμισης, όσο και διαχείρισης του εργατικού δυναμικού με τον τεράστιο αριθμό απολύσεων που προκάλεσε επικριτικά σχόλια, ο ιδιοκτήτης της διάσημης πλατφόρμας σχεδιάζει να κινηθεί στα πρότυπα του Ζούκενμπεργκ.

Ο Έλον Μασκ, φιλοδοξεί να μετατρέψει το Twitter σε μία εφαρμογή «για όλα», όπως ανακοίνωσε, αφού θα είναι σύντομα δυνατό να γίνονται βίντεο και φωνητικές κλήσεις μέσω της πλατφόρμας, ώστε να παρέχονται δυνατότητες αντίστοιχες του Instagram και του Facebook.

«Σύντομα θα προστεθούν φωνητικά και βίντεο chat από τον λογαριασμό σας προς οποιονδήποτε χρήστη της πλατφόρμας αυτής, πράγμα που θα σας επιτρέπει να μιλάτε με ανθρώπους οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να του δίνετε τον τηλεφωνικό αριθμό σας», ανήγγειλε ο Μασκ στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ, αγόρασε το Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο τέλος του Οκτωβρίου. Στο εξής θα λειτουργεί η δυνατότητα αποστολής κρυπτογραφημένων ιδιωτικών μηνυμάτων, από το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο δεν λείπουν συχνά τα επικριτικά σχόλια που αφορούν τη συνεχή εισαγωγή νέων λειτουργιών, με χαώδη τρόπο τις περισσότερες φορές.

Τον Νοέμβριο, είχε εκφράσει την πρόθεση να αναπτύξει «μία εφαρμογή για όλα», επιτρέποντας, μεταξύ άλλων, την αποστολή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων, την σύνταξη μεγαλύτερων tweet και την διάθεση μέσων πληρωμής.