Στη νέα ενημέρωση που αναμένεται να κάνει το Messenger, έρχονται τα soundmojis. Θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές του MSN όταν για να απαντήσει κάποιος σπαμάραμε δόνηση με ήχο. Περνούσε από την οθόνη μέσα στα σωθικά σου και την ένιωθες παντού. Κάτι τέτοιο πάει να κάνει και το Messenger μάλλον, οπότε καταλαβαίνουμε ότι θα προστεθεί κάτι ακόμα στην καθημερινότητα μας για να μας τσιτώνει τα νεύρα.

Για να σε πείσω ακόμα περισσότερο ότι τα soundmojis έρχονται για να καταστρέψουν την ηρεμία και την γαλήνη σου, ανάμεσα στους προτεινόμενους ήχους είναι τα ντραμς (!), οι γρύλοι, το σατανικό γέλιο και τα χειροκροτήματα. Επιπλέον, θα διαθέτει φωνές από καλλιτέχνες όπως η Rebecca Black και φράσεις από τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Brooklyn Nine-Nine.

Σου φάνηκαν λίγα; Δεν είναι μόνο αυτά. Σε δελτίο τύπου εκπρόσωπος του Facebook παρουσίασε μια ολόκληρη βιβλιοθήκη Soundmoji, την οποία θα ενημερώνουν τακτικά με νέα ηχητικά εφέ και διάσημες φράσεις. «Κάθε ήχος αντιπροσωπεύεται από ένα emoji, διατηρώντας τα οπτικά emoji που όλοι αγαπάμε».

Θα είναι διαθέσιμο στις 17 Ιουλίου, γνωστή και ως Παγκόσμια Ημέρα Emoji. Το ακούσαμε και αυτό… Για να δεις αν τέθηκαν σε λειτουργία τα Soundmojis, πήγαινε στην εφαρμογή Messenger, ξεκίνα μια συνομιλία, πάτησε το εικονίδιο με το πρόσωπο για να μεταβείς στο δίσκο εκφράσεων και επίλεξε το κουμπί του μεγαφώνου.